Tanker om barn nummer 2

Nøgne mennesker og et stykke med moderkage

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er rigeligt med emner at konversere og diskutere om, når man sådan træder ind i forældre-verdenen.
Der skal i samme omgang heller ikke herske nogen tvivl om, at det er medierne der styrer hvad vi skal tale om. Og lige nu skal vi tale om at være nøgne og at spise moderkage. Åbenbart. Det behøver dog vist ikke nødvendigvis at være på samme tid.

Egentligt er det jo nogle ganske fornuftige emner sådan at tænke lidt over at finde ud af, hvad man synes om. Sådan lige mærke efter. Det har jeg gjort. Og jeg er kommet frem til, at jeg gerne vil være nøgen, men ikke har lyst til at sende et stykke med moderkage ned gennem halsen. Det bliver lige et pænt nej tak.
Men jeg synes, som mange andre, at det er helt absurd, at der skulle være noget som helst forkert i at være nøgen med sit lille barn. Det er komikeren Torben Chris, der i går gentog en lille pointe fra én af hans jokes omkring nøgenforskrækkelse. Han fortæller, at han mener, at børn og voksne altså gerne må være nøgne sammen, og at det faktisk er rimelig klamt hvis man IKKE putter sine børn i bad og vasker dem.
Og hvor har manden dog ret! Hvor er det uretfærdigt at pædofiliens grimme ansigt skal ødelægge noget så naturligt, som at gå i bad med sine børn og vise børn at nøgenhed ikke er noget man skal gemme væk pga. fare. Vi skal selvfølgelig lære vores børn om de farer der truer, men frygten må bare ikke ødelægge alt det gode og naturlige.
Så jeg tror lige jeg vil gøre lidt ekstra ud af at lære mit barn, at nøgenhed i hvert fald ikke skal gemmes væk hjemme hos os, og lade Elliot rende rundt nøgen ligeså tosset han vil – sådan indenfor rimelighedens grænser naturligvis. Men hvor bliver jeg vred når “de onde” skal ødelægge det for alle os andre!

Og så synes jeg i øvrigt også at folk skal have lov at spise deres moderkage ligeså tosset de vil. Så længe de måske ikke lige tvinger mig til at hjælpe med at tilberede den eller tage en bid, så må de hjertens gerne nyde sådan en omgang. Steg den, blend den, drik den – gør hvad du vil. Hver sin smag, og hver sin mening. Jeg synes bare det er en skam at det skal køres sådan op i en spids på medierne – lad dog folk spise i fred ;-)

december

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om barn nummer 2