Fra ung til voksen på 3 år?

Fleecedragt til de ekstra kolde dage

Lego fleece4

Som nævnt tidligere, så har jeg været på besøg hos LEGO Wear i deres meget fine showroom. Jeg hørte en masse om deres lækre funktionelle overtøj, og jeg har da også selv både en flyverdragt og en fleecedragt til Elliot nu. Husk i øvrigt, at du kan deltage i en konkurrence om en flyverdragt lige her.

Fleecedragten er ideel som en underdragt til flyverdragten hvis det en dag skulle blive virkelig koldt, men den er også et godt alternativ til en køredragt. Elliot sover normalt i sin termodragt fra Wheat, men i autostolen synes jeg den er lidt stor, da den er meget loose-fit.

Lego fleece2

Derfor er jeg enormt glad for vores nye fleecedragt fra LEGO Wear, for den sidder nemlig tættere til kroppen, er dejlig varm, og så en den lidt blødere at sidde i – især i autostolen. Der er en elastik ved lænden som netop gør, at den sidder til – ligesom på liberos bleer eksempelvis.Den er også nemmere for ham at komme rundt i, hvis han nu skal ud af autostolen, men blive i tøjet. Så kan han stadig lege uden at være hæmmet, for den er ikke nær så “tung” som eksempelvis en termodragt. Lynlåsen i dragten går helt ned i det ene ben, hvilket er mægtig fint når man skal proppe sådan en lille krudtugle ned i en dragt – hvor man altså skal forsøge at proppe BEGGE ben ned i dragten og få lynet lortet inden han får viklet sig ud af den igen. Ikke særlig nemt – men noget nemmere når dragten kan lynes så meget op!

Vi valgte den i en mørkeblå, og jeg synes den er så fin! Den kan købes lige her.

Lego fleece Lego fleece1 Lego fleece3

Indlægget er sponsoreret af LEGO Wear.

3 kommentarer

  • Kristina

    Så fin fleecedragt, kunne jeg virkelig godt bruge til min lille søn, har du et link eller en hjemmeside hvor den kan købet, har prøvet uden held at Google mig frem til dig

    God fredag aften :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra ung til voksen på 3 år?