Fra far til far-liste: 7 ting du ikke skal spørge din kæreste om, når du overtager barslen

Opdatering: Hjemme fra første arbejdsdag

I dag var jo officielt min første dag på mit nye job. Jeg er dermed ikke længere en barslende mor, men en vaskeægte working mom – lyder da meget godt ikke ;-)

Det var underligt at stå op med Elliot og morgenhygge som vi plejer (inkl. en lorteble hele vejen op i nakken, og dermed et morgenbad til både mig og Elliot. Samtidigt….), og pludseligt have stress for at nå ud af døren på et bestemt tidspunkt. Det er længe siden jeg har prøvet at være ude af døren inden klokken 8.00. Det er ikke svært at komme tidligt op – jeg har været tidligt oppe de sidste mange måneder. Men jeg plejer jo at rende rundt herhjemme med nattøj og morgenhår frem til klokken mindst 12.00. Og den går ligesom ikke rigtigt længere.

Men sagen er den, at det faktisk er gået super godt. Mine kollegaer er skide søde, de bærer over med alle mine spørgsmål og de er glade for, at jeg er der til at aflaste dem – og jeg tror også at de synes jeg er helt ok selskab :-)

Jeg er fortrøstningsfuld, og jeg nåede faktisk ikke at tænke særlig meget på savnet, for der var SÅ mange nye informationer, og pludseligt var det fyraften. Jeg har ca. 25 minutters køretur til og fra job, så det er ikke slemt!

Jeg kom hjem til en glad Elliot og måtte lige prøve den nye LEGO Wear flyverdragt på ham  – den er så fin! Husk, at I kan deltage i konkurrencen om sådan én her.

Nu vil jeg nyde resten af aftenen med pandekager og andet lækkert sammen med Mads :-) Chefen sover nemlig ;-)

aftenhygge Lego flyverdragt

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra far til far-liste: 7 ting du ikke skal spørge din kæreste om, når du overtager barslen