Opdatering: Hjemme fra første arbejdsdag

Travl hverdag og nye rutiner

Nu har jeg været på arbejde for 3. gang. Hver dag byder på nye ting jeg skal lære, og jeg forsøger at suge til mig det bedste jeg kan. Det går faktisk rigtig fint – jeg er velsignet med nogle enormt søde kollegaer, som bærer over med alle mine spørgsmål og brug for gentagelser. Så jeg er heldigvis ikke blevet skræmt af arbejdsmarkedet, tværtimod.

Faktisk nyder jeg, at jeg igen kan få min egen identitet udover at være nogens mor. Det synes jeg er dejligt, og jeg havde næsten helt glemt hvordan det er at begå sig i den virkelige verden. Det er jo faktisk slet ikke så slemt.

Tilbage i september skrev jeg dette indlæg omkring min påbegyndte jobsøgning, og jeg havde allerede gjort mig tanker omkring hvad der skulle ske, hvis jeg ikke fandt et job. For det kan man jo også komme ud for, sådan noget.

Så i bund og grund synes jeg faktisk rigtig godt om vores nye hverdag, selvom jeg naturligvis savner Elliot og Mads rigtig meget!

Men alt i alt, så er jeg fortrøstningsfuld omkring de nye udfordringer, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at klare det super godt! ;-) (man skal jo tro på sig selv, ikke?)

pippi

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering: Hjemme fra første arbejdsdag