Kvart århundrede, halvt halvtreds, the big 2-5

Hyggelige steder i hyggelige Århus – barnevognsture

Nu hvor man sådan går på barsel, så får man jo gået nogle kilometer med vognen. Jovist, det bliver af og til kun en tur i netto. Men nu bor vi i centrum og har den luksus, at vi på ingen tid kan komme ned i byen. Vi har også den luksus, at vi faktisk har rigtig fin natur lige udenfor lejligheden.

Når jeg er ude at gå kan jeg godt lide, at der er lidt at kigge på. Enten natur, bygninger eller mennesker. Når først Elliot sover i vognen er der ikke meget selskab ved ham, og det er måske også lidt i overkanten at forvente, at han holder mig med selskab hele turen rundt ;-)

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg nok er mere til de mindre byer. Jeg kan såmænd godt lide at bo i Århus, men noget storbymenneske bliver jeg nok aldrig. Jeg kan bedre lide de små stier, end strøget. Butikkerne er fine, men der er ofte for mange mennesker. Faktisk savner jeg af og til en grusvej og gule rapsmarker. Det er nok min vestjyske barndom der rører på sig ;-)

Mine yndlingssteder når jeg skal gå tur her i Århus er: åen herude omkring Åhusene, Møllestien, Klostergade, Mejlgade, botanisk have, Mølleparken, Jægergårdsgade og Godsbanen. Steder med enten natur, bygninger eller sjove mennesker ;-) Mon jeg har glemt nogle steder? Det har jeg helt sikkert – men Århus er faktisk ret stor! ;-)

aarhus1

Mejlgade

aarhus

Klostergade

aarhus2

Broen ved Åhusene

aarhus3

Stien langs åen

aarhus4

Møllestien

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvart århundrede, halvt halvtreds, the big 2-5