Fødegangens triste tilstand #jordemødreforlivet

Udsalgstip: Vintergarderobe til Elliot

Vinteren banker på døren, og Elliot er vokset ud af en hel del af sit tøj. Derfor har jeg været nødt til, at få indkøbt en masse nyt tøj til ham. Jeg er ikke færdig endnu, for jeg købet helst på udsalg, og så tager det lidt længere tid. Jeg skal gerne spotte de helt rigtige varer til de helt rigtige priser, og så ender det ofte med at blive købt på nettet. Jeg har fået en sending ind ad døren for et par dage siden, og jeg har fundet flere ting, jeg skal have købt. Og det kunne jeg jo sådan set ligeså godt lige dele med jer, hvis I ligesom mig helst køber tøj på udsalg ;-) Jeg har samlet de bedste tilbud jeg har fundet indtil nu, og en del af det har jeg allerede modtaget. Jeg fortsætter min søgen, og så skal jeg nok give lyd hvis jeg finder andet godt.

shoppecollage

Heldragt fra Petit by Sofie Schnoor 150 kr. (fås også med hvide stjerner) / Natdragt fra Danefæ 140 kr. / Bukser fra Smallstuff 105 kr. / Body fra Smallstuff 84 kr. (fås også i grå/blå) / Bukser fra Petit by Sofie Schnoor 135 kr. (fås også med hvide stjerner) / Angulus begyndersko 389 kr. / Marmar langærmet tee 50 kr. / Marmar kortærmet tee 50 kr.

 

Indlægget indeholder affiliate links

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødegangens triste tilstand #jordemødreforlivet