At fokusere på det positive i en uønsket situation

Overtøj til de små – Elliots efterårsjakke

Annonce

legowear javier

For en gangs skyld er jeg i god tid! Elliots efterårsjakke er nemlig allerede i hus – og det er ikke engang september endnu. Men med vejret herhjemme tør jeg faktisk ikke vente for længe med overtøj til de køligere dage.

Sidste år havde vi ikke rigtigt en varm jakke, fordi han var så lille. Når vi var ude havde han flyverdragt på, og ellers sad han i vognen. Det kan jo ikke helt lade sig gøre i år fordi han er overalt hele tiden. Især udenfor! Han går bestemt ikke indenfor bare fordi det regner, så vi skulle bruge en jakke der både er varm og vandtæt samtidig med han kan ånde i den. Han er et varmt barn, så han bliver lynhurtigt våd indenunder hvis han ikke kan ånde.

Og så måtte den jo også godt være pæn, ikke? Der er desværre bare mange jakker som er vældigt fine men som ikke helt har funktionaliteten med sig. Og det kan man ikke rigtigt bruge til noget – vi kan i hvert fald ikke.

Det endte med en jakke fra Legowear i en mørk blå med aftagelig hætte med pelskrave (ikke ægte pels!) Og så er der “vindfang” i ærmerne – eller hvad vi nu skal kalde det. I ved, en ekstra ribkant ved ærmerne så der ikke kommer vand og vind ind i ærmet. Jakken er foret med en blød fleece, og der er den (for mit vedkommende) livsnødvendige hagebeskytter ved lynlåsen.

Jakken har en 600 mm coating, som betyder at den er vandafvisende i temmelig høj grad, og så er den behandlet med en økologisk vandafvisende imprægnering – noget der hedder Bio Finish. Jeg er ikke ingeniør, men jeg er tryg ved at jakken er vandafvisende, og at der faktisk er taget hensyn til miljøet samtidigt.

Jeg kan godt lidt Legowears nye look med læderlogo, at reflekserne sidder pænt og er i tråd med designet, og at legoklodsen er indkorporeret på en stilfuld måde. Jeg synes det forener det stilfulde og sjove rigtig fint, og det er faktisk noget jeg prøver at tænke over. Det der med, at de små ikke skal være pastelfarvede og at de også skal have tøj der er lidt sjovt, og ikke nødvendigvis insta-venligt. Men samtidigt må det jo alligevel også gerne være pænt, ikke? ;-) Så legoklodserne synes jeg faktisk er helt perfekte her – og så er “meant to play” vist nøgleord for hvad Elliots tøj skal kunne ;-)

Jakken kan købes lige herog Elliot har en str. 92.

14164087_10153733865791466_314524294_o

14191522_10153733865861466_1018589518_o

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At fokusere på det positive i en uønsket situation