En hilsen fra det søvnløse land...

Elliots 1. sygedag

I dag skulle have været en helt almindelig mandag og start på en ny uge. Det er naturligvis stadig starten på en nye uge, men det er ikke en helt almindelig mandag. I går aftes havde Elliot nemlig 39,7 i feber, og den var ikke faldet særlig meget her til morgen. Det betød at jeg for første gang skulle bruge en “barnets første sygedag” i dag. Mads er stadig i Barcelona, og Elliots farmor skulle have passet ham i dag. Det gør hun halvvejs alligevel, for vi en nemlig herhjemme i dag.

Han er ret mærket og enormt pylret, så feberen generer ham tydeligvist. Han har det en panodil for 4 timer siden, og tog en 3 timers lur derefter. I mine arme, fordi han er meget urolig i sin søvn.

Det er første gang Elliot er syg med feber, så det er lidt hårdt for både mor og barn. Det er ikke sjovt at se sit barn være syg – og slet ikke når de er brændende varme af en feber som ikke rigtigt falder. Håber på en bedre dag for ham i morgen!

Mads kommer hjem i aften og kan derfor være hjemme sammen med Elliot i morgen. Så jeg tager afsted på job og kommer nok til at have meget travlt med at komme hjem til fyraften! ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hilsen fra det søvnløse land...