Hvad hvis nogen stjal fra din familie?

Ecco sko på procenter og en snak om overtøj.

ecco

Jeg indrømmer gerne, at jeg har en svaghed for lækre mærker. Især når det kommer til Elliots garderobe. Jeg vil gerne have gode materialer – uld er eksempelvis et stort hit herhjemme. Og hidtil har jeg faktisk kun shoppet tøj og hjemmefutter og en lille smule overtøj.

Overtøj synes jeg ofte er en stor udgift, og det gælder om at finde ud af hvad der fungerer for ens eget barn. Vi har været super glade for Wheats termodragt som køredragt i både bil og barnevogn. Den må nemlig også bruges i autostolen, da der jo ikke er dun i den. Hvorfor der ikke må være det kan I læse her.

Termodragten har vi i denne farve, og det er faktisk nummer 2 vi har. Vi har nemlig både haft den i str. 62 og str. 86. Den kan købes her.

Skærmbillede 2016-01-21 kl. 20.40.42

Noget jeg aldrig før har skulle tage stilling til er fodtøj. Elliot går ikke endnu, så det har ikke været noget jeg har brugt mange tanker på. Men tiden er ved at være inde til, at han vil eksperimentere på to ben. Så vi drog ud for at finde ud af hvilket mærke der passede bedst på hans fodform. Det endte ud i en Ecco-model som havde velcro-lukning og god støtte omkring anklen. Skoen fik jeg til -40%, og slap altså med noget mindre end de 550 kr. de ellers koster :-) Jeg kan kun anbefale at få prøvet skoene på de små inden man køber. Vi endte med at købe dem på nettet her fordi de simpelthen bare var meget billigere på nettet end i butikken. Egentligt var det fordi vi lige skule tænke lidt over, om det skulle være den model. Og da vi kom hjem blev vi enige om at tjekke op på udsalget rundt omkring. Og det gav pote.

Skærmbillede 2016-01-21 kl. 19.54.00

De er da lidt for fine, ikke? ;-)

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

  • Louisa

    Overvejer selv at kæbe wheat termodragt. Men er den også varm nok og sove udenfor i, i dette vejr for tiden? Min datter på 5 uger vokser snart Ud af sin plysdragt – er termodragten varm nok :)?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sanne Agersnap

      Elliot sover i den nu – han har en petit cherie sovepose i vognen også, og så dyne i posen. Så hvis det kun er med en dyne over sig, så er det måske lidt for koldt :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad hvis nogen stjal fra din familie?