11 ting, du kan gøre for at forkæle din mand

LEGO Wear: Lækkert overtøj med høj funktionalitet

Billeder fra in-house katalog_Fotor

I dag har jeg brugt dagen på at køre til Herning. Jeg skulle nemlig til et møde, som jeg har set frem til! Jeg var på besøg hos LEGO Wear, og var inde og se deres fine showroom og fremtidige tøjkollektioner. Og uden at røbe noget jeg ikke må, så kan jeg roligt fortælle jer, at I godt kan glæde jer. Jeg var så positivt overrasket over de ting der kommer i de næste kollektioner!

I denne omgang var jeg mest interesseret i det vi nok alle går og kigger lidt på i øjeblikket: Overtøj! Det er dyrt, men det skal altså bare være i orden. Det er ikke der man tør spare, for min største frygt er, at Elliot skal blive våd og kold når han skal lege udenfor. Han er lige begyndt at kravle, så jeg har brug for en flyverdragt der virkelig kan holde til at blive brugt, og også holder ham varm!

LEGO Wears flyverdragter er vind-og vandtætte, og kan holde til et vandsøjletryk på 8000mm. Hvis I ikke ved hvad vandsøjletryk er, så kan I google jer lidt frem – men det er naturligvis noget med hvor vandtæt dragten er.

Vidste I for eksempel, at LEGO Wears flyverdragt “LEGO TEC” var testvinder i TÆNK’s test sidste år? Det var den!

lego2

Flyverdragten er let at bevæge sig i, og så er den faktisk optimeret således, at den har taget højde for de ulykker der kan ske, når børn bevæger sig i leg og hopper rundt. Der er nemlig f.eks. sikkerhedsspænder ved handskerne (så handskerne klikker af, hvis der bliver revet hårdt i dem.) Det kan i hvert fald mindske risikoen for, at barnet kommer i ulykker hvor handsken sidder fast i noget. Spænderne fungerer også som en lille detalje, der måske kan hjælpe barnet til, at handskerne ikke bliver væk nær så hurtigt ;-)

lego6 lego1

Men hensyn til kemi, så er LEGO Wear også helt fri for sådan noget stads. De bliver testet ved Bureau Veritas, og er produceret i overensstemmelse med gældende EU-lovgivning. Det lyder måske lidt tørt og kedeligt, men jeg synes det er vigtigt at nævne. Vi vil jo så nødigt proppe vores guldklumper i tøj der indeholder hormonsforstyrrende stoffer.

Jeg glæder mig i hver fald til at bruge vores nye LEGO TEC flyverdragt! :-)

Og jeg kan afsløre, at der måske kommer en lille lækker konkurrence om netop sådan en dragt til både pigerne og drengene meget snart ;-)

Indlægget er lavet i samarbejde med LEGO Wear

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

 

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 ting, du kan gøre for at forkæle din mand