Kan vi som mødre glæde os på hinandens vegne?

Incredibaby: 1 år!

15-1

En juni-dag i 2015 tog jeg beslutningen om at begynde at skrive lidt. Bare sådan om løst og fast, og egentligt allermest om mit nye liv efter Elliot var kommet til verden. Elliot var lige omkring de 3 måneder (oh yes, han er 15 måneder i dag, den store dreng!), og jeg havde egentligt en hel del ting jeg gerne ville have ud af hovedet og ned på skrift. Det er sommetider lidt terapeutisk at prøve at tænke sine tanker til ende hvis man går og grubler over noget.

Et par hundrede læsere blev til et par tusinde, og et par tusinde blev til en hel del flere. Og så kom der en kontrakt på bordet.

Og her ligger bloggen så nu. I premium-netværket med en helt masse helveds dygtige bloggere.

Det er fandme hyggeligt!

Jeg har haft fornøjelsen af at møde nogle folk i virkeligheden, men også at få nye bekendtskaber som jeg ofte skriver med – også selvom vi endnu ikke har haft glæden af at møde hinanden face-to-face. Jeg har så meget glæde af muligheden for at sparre med andre bloggere – og særligt mommy-bloggere, som jeg selv.

Faktisk er det 4 dage siden, at bloggen sådan helt officielt blev kreeret, men mit domæne er købt og registreret for præcis 1 år siden i dag.

Det har været et enormt sjovt år, og jeg har lært vildt meget om den her lidt spøjse verden, som vi bloggere betræder.

I vil nok have lagt mærke til, at der engang imellem er et sponsoreret indlæg. Engang imellem er der også et shopping-indlæg at finde – der vil nogle af mine links fungere således, at jeg tjener en lille(!) procentdel af de salg jeg genererer.

I den forbindelse vil jeg gerne slå fast, at jeg ikke tjener en guldgrube – langt fra.

Jeg skriver, fordi jeg har lyst – og når jeg har lyst. Bloggen er min egen lille kanal til alt det der nu engang foregår inde i mit hovede (sí, der ér aktivitet derinde ;-) ) Og så synes jeg bare, at det er så pisse hyggeligt når I kommenterer! Jeg bliver så glad når jeg kan se, at I læser med. Jeg kan jo godt bare kigge på mine besøgstal, men det bliver så meget mere virkeligt når der kommer en kommentar fra en sød læser! :-D

Så skide mange gange tak fordi I gider læse med. Jeg er virkeligt (så helt ægte!) taknemmelig for hver og én af jer. Det havde slet ikke været sjovt uden nogen på den anden side af skærmen!

På 1 år har jeg…

  • Skrevet 341 indlæg
  • Fået 896 kommentarer
  • Haft 120.003 unikke besøg (dvs. at over 100.000 forskellige mennesker har været forbi min side!) Wow. Det har jeg altså ret meget optur over!
  • … og mange af jer har heldigvis været herinde mere end én gang. Og det er det der tæller. At I gider komme tilbage igen! :-)

Jeg ved egentligt ikke, om der overhovedet er nogen der interesserer sig for sådan noget med tal – men det skal ikke være nogen dyb hemmelighed her på siden i hvert fald. Det er en kæmpe succes for mig, at der er så mange der klikker sig ind forbi for at “kigge til os” :-)

Jeg har sagt tak, så nu vil jeg til sidst gerne ønske jer en skøn aften, og – forhåbentligt – på gensyn! :-)

355-1

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

9 kommentarer

  • Det er altså bare skægt, at følge med i ens statestikker – både mig og min medblogger, er også ligedele imponerede og glade over, at så mange alligevel kigger med i vores hverdag, både der og på instagram :D Også selvom, den jo ikke er verdens største, så er det skønt.
    Så hey: tillykke med blogfødselsdagen!

    – A
    http://www.venterpaavin.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Tilykke med det første år :D
    Jeg håber du bliver ved længe endnu, for jeg er vild med din blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Hej Rikke,

      Tusind tak, hvor er jeg glad for at du følger med og kan lide hvad du ser! :-D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette

    Stort tillykke med dit første år :) Jeg har længe gået med en lille bloggerdrøm i maven. Men noget af det der afholder mig fra at kaste mig ud i det, er tanken om at alle som kender mig – familie, venner, kollager, ekskærester osv. Kan læse om alle mine tanker og følelser. De ting man skriver er pludselig allemandseje! Ved at bruge bloggen som ventil for tanker og oplevelser, kan man pludselig blive konfronteret med disse fra Gud og hver mand – måske tanken man ikke har delt med din famile endnu, men som man gerne vil ud med. Jeg spekulere ikke så meget over at der dele med Cypern space, fordi de virker mere distanceret, men tanken om at folk der kender mig, bare har direkte “adgang” til mine tanker, føles lidt spøjs. Hvad gør du dig af tanker om den slags? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Hej Anne Mette,
      Tusind tak.
      Jeg har en regel om, at jeg ikke deler noget jeg ikke ville turde fortælle ud i det åbne. Jeg har nok et større filter på end nogle andre bloggere har, da visse ting hører privaten til. Det er de primære tanker jeg gør mig omkring emnet. Jeg forsøger at belyse ting jeg synes trænger til et større fokus, også selvom det måske ikke altid er de mest pæne ting at tale om – det kan både være frustrationer, dårlige oplevelser, mine tidligere hudproblemer osv. Det er dog ting jeg til enhver tid ville fortælle om i plenum uanset – hvis folk spurgte ind til det. Jeg forsøger at være meget tro imod hvem jeg er som person i virkeligheden. Der skal gerne ikke være forskel på min personlighed herinde og i virkeligheden.
      Men som sagt, så har jeg et vist filter – jeg deler ikke hvad som helst herinde, fordi jeg heller ikke ville dele hvad som helst med offentligheden hvis jeg ikke havde min blog.

      Jeg synes da helt sikkert du skal kaste dig ud i det, hvis lysten er der! :-)

      Mange hilsner!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Tillykke med det første år :-) Jeg nyder at følge dig og din lille familie, og læser med herinde stort set hver dag :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Hej Lise,

      Tusind tak – og hvor er det fedt du har lyst til at følge med herinde fast :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det er pisse sejt gået 💪🏼 Tillykke med dit første år som blogger-lady 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Tusind tak, Nana – jeg ser frem til mange flere, og forhåbentligt kan vi alle mødes en dag! Det kunne være skide hyggeligt! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan vi som mødre glæde os på hinandens vegne?