Er uperfekt blevet det nye perfekt?

Noget om et job og nye udfordringer…

I morgen bliver Elliot 8 måneder. Jeg har været på barsel siden starten af Marts, hvor jeg jo kort tid efter fødte Elliot 3 uger før termin. Jeg har gået hjemme og passet ham, hygget med ham, plejet alle hans behov og overset de fleste af mine egne. Sådan er det at være mor her i starten. Og det er helt okay, for det er sådan det er meningen det skal være.

Men livet skal også tilbage til mere “almindelige” tilstande, hvor man går på arbejde for at tjene penge, og ikke længere har hele dagen sammen med sit barn. Det er nervepirrende, og det føles naturstridigt, at jeg ikke længere skal bruge al min tid sammen med Elliot. Faktisk føles det allermest underligt, at han ikke længere skal være sammen med mig hele tiden. At andre med tiden skal passe ham. Det er nok svært at sætte sig ind i, før man selv har stået i situationen.

Men situationen er den, at jeg har fået job! Sgu. Fastansættelse og det hele endda!
Der var nogen, som mente at jeg kan bidrage med noget godt til deres virksomhed. Hvor vildt er det lige? Jeg starter faktisk allerede nu. Eller i hvert fald på mandag. Jeg har skrevet kontrakten under i dag, og frem til januar skal Mads og Elliot være herhjemme sammen. Uden mig. Og derefter skal Elliot i vuggestue, når han er 10 måneder.

Det kommer nok til at tage lidt tid, før jeg er helt vant til tanken.

I sidste ende handler det om, at holde sagen for øje. Og sagen er, at jeg har fået job. Og det er pisse fedt. Og hvor er jeg taknemmelig for, at jeg ikke har skullet trave afsted til den ene jobsamtale efter den anden uden held. Det er ikke nogen selvfølge – det er jeg godt klar over.

Så jeg priser mig lykkelig for, at jeg ikke kommer til at gå arbejdsløs efter barslen, at jeg kan gemme lidt barsel til senere og at det ikke betyder, at Elliot skal i institution tidligere end ventet.

Så i dag er en god dag. I dag er en rigtig god dag. Måske det skal fejres med et glas et-eller-andet i aften når Elliot sover :-)

53040190

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

2 kommentarer

  • Camilla

    Tillykke med jobbet hvad for nogle arbejdsopgaver venter der dig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sanne Agersnap

      Tusind tak! Jeg har fået en stilling i indkøbsafdelingen hos Lidl Danmark :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er uperfekt blevet det nye perfekt?