Gæsteblogger: Isabella Manolli: "Lange udsigter til drømmebabyen"

11 irriterende ting, folk siger til en nybagt mor: Part 2

Det virkede som om, at emnet her altså ikke er helt udtømt. Jeg tænkte derfor, at en part 2 er på sin plads. Der er SÅ mange velmenende kommentarer, men faktisk er problemet nok, at man hører de samme kommentarer igen og igen. Og når det f.eks. kommer til barnets mad, så bekymrer det faktisk mere end det gavner, når det bliver kommenteret.

  • “Årh ha, lille mand. Du er da stadig sulten, hva? Du var da slet ikke færdig med at spise” – Det er bare altid så rart, at du lige gider kommentere på min amning, ved at tale til mig gennem mit barn. Som 1. gangs mor er jeg nemlig slet ikke særlig usikker eller ny i den her amme-verden
  • “Ja, man skal jo sørge for, at de får nok at spise, så de kan vokse sig store” … og her gik jeg ellers og troede, at næring var et sekundært behov for en nyfødt.
  • “… og det er jo også helt okay, hvis man kan se på kroppen, at man er blevet mor…” – For vi går jo alle og drømmer om, at få en mor-krop…
  • “Han sutter på sine fingre, han er nok sulten” – Det er virkeligt venligt af dig, at bekymre dig. Men jeg har altså styr på mit barns spise-behov, og jeg lover, at han får mad sådan ca. konstant. Babyer sutter på praktisk talt alt.
  • “Det er selvfølgelig træls, at du ikke har sovet i nat. Men så er det jo godt, at du bare går hjemme på barsel og ingenting skal.” – Walk a mile in my shoes bro’. Jeg skal ikke ingenting! ;-)
  • “Nå, jamen havde du måske ikke regnet med, at det gjorde ondt at føde?” – Nej, jeg havde da regnet med at det var en ren fornøjelse, tror du ikke?
  • “Kvinder klarede sig jo fint uden bedøvelse før i tiden” – Godt for dem. Stik mig den epidural!
  • “Har han ikke for lidt tøj på?” – Sig det i det rigtige toneleje, og det er en venlig bekymring. Sig det i det forkerte toneleje, og det eneste jeg hører er “ravnemor”.
  • “Ej, savner du ikke at gå i byen og være ung igen?” – Jo, her efter en graviditet, hvor jeg har glædet mig sindssygt til at møde mit barn, så kan jeg bare ikke vente med at komme i byen nu hvor han er her. Hvis man ikke går i byen er man jo ikke ung længere. Eller..reginas-mom-meme-generator-i-m-not-like-a-regular-mom-i-m-a-cool-mom-bb7047
  • “Men det ér jo altså heller ikke en sygdom at være gravid” – Nej, men det kræver satme noget energi at vokse et – du ved… menneske20140419-085653
  • “Man glemmer heldigvis smerten fra fødslen når først det er overstået” – Gør man virkeligt det? Altså jeg husker det tydeligt endnu. Gør jeg det igen? Hellere end gerne. Men det er sgu pga. produktet, og ikke fordi jeg har glemt at veer gør pissefucking ondt! Og lidt (okay meget) fordi jeg ved, at jeg har muligheden for epidural hvis jeg som denne gang ikke kan klare mosten ;-)

 

E og mor i sofa

 

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

5 kommentarer

  • Mathilde

    Det blir aldrig et udtømt emne ;) men jeg kan trøste med at 3. Gang man er gravid ligger de rappe svar lige på tungen – og kommer lige så hurtigt tilbage til kommentarens ejermand

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hold kæft hvor er det bare rigtigt. Og bare man var rap i replikken og rent faktisk nåede at suge sådan igen til deres åndssvage spørgsmål. Men tit gør man det ikke fordi man er så mega træt så det jo tager lidt tid før man får tænkt “Hmm ja tak for den skod kommentar”
    Fed blog, fra en anden 1. Gangs mor

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sanne Agersnap

      Hej Maria – ja, gid man var hurtigere til at svare igen. Sådan er det desværre sjældent, og det er måske derfor, at folk ikke ved hvor irriterende kommentarer det faktisk er ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise B

    jeg elsker simpelthen din blog.. Du rammer hovedet på sømmet, igen og igen og igen

    fra en anden 1. Gangs mor

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sanne Agersnap

      Hej Louise! Tusind tak for din søde kommentar – hvor er jeg glad for det du skriver! Så er jeg åbenbart ikke helt skør alligevel ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Isabella Manolli: "Lange udsigter til drømmebabyen"