En moset affære - første mad til baby

Livet som Elliot: 5 måneder, en vaccine, og en smagsprøve

Tænder, vacciner og grød. Kan man måske lige få lov at få en smule fred? Jeg synes godt nok de strammer den lidt for tiden. Mine forældre altså. Den anden dag tog de mig med på tur, smilede og grinte. Introducerede mig for en rar mand som brugte målebånd og vægt. Sagde jeg var helt perfekt. Skide sjov oplevelse, tænker I måske. Det kan jeg så svare NEJ til. Pludseligt sidder vi og hygger. Jeg sidder hos far, og mor og den anden mand smiler til mig. Og så jager han gudhjælpemig en nål i mit lår. Jeg skriger og siger han skal lade være. Han forstår mig åbenbart ikke. For han gjorde det IGEN i det andet lår. Helt ærligt altså – hvad fanden bilder han sig ind? Jeg var rasende. Mor og far havde heldigvis noget mad med så jeg lige kunne falde til ro igen. Og så fik jeg lov at sove og spise og hygge som jeg havde lyst resten af dagen. Manglede ærligt talt også bare.

Nå, men udover det så klør mine gummer herre meget for tiden. Skide irriterende, for det gør faktisk også lidt ondt. Mor snakker om, at jeg er ved at få en tand. I ved, sådan nogle som store mennesker har. Jeg synes nu ellers jeg klarer mig ret godt uden. Men hvad ved jeg? Sådan nogle skal man åbenbart have. Og så skal de alle falde ud, og så skal man have alle tænder én gang til. Det virker rimeligt tåbeligt synes jeg. Men sådan er dét åbenbart.

Og som om ALT det ikke var nok, så proppede de det KLAMMESTE stads i munden på mig den anden dag. De har både givet mig noget der hedder grød og noget der hedder mos. Skideklamt altså. Det siger min mor, at jeg skal til at lære snart, så nu får jeg smagsprøver. Jeg er ikke fan. I dag fik jeg dog noget af det der grød med noget lækkert ovenpå. Det var vist noget frugt. Det var knapt så klamt. Jeg skal sikkert have det igen i morgen. Øv. Mor håber jeg begynder at kunne lide det. Jeg er skeptisk. Men det er åbenbart de store mennesker der bestemmer.

Men altså, jeg er faktisk mega glad for tiden. Jeg kan snart sidde op selv, og mor og far er begyndt at tumle mere med mig nu. Det er skideskægt. Jeg sover også hele natten lang, for så er jeg bare super frisk om morgenen. Det er fedt. Jeg har fået min egen seng lige ved siden af mor og far. Det er faktisk rart at have lidt plads at boltre sig på. Og så har jeg en uro med skyer. Den elsker jeg bare at kigge på om morgenen når jeg vågner.

Alt i alt går det godt. De passer godt på mig herhjemme, og vi hygger dagen lang. Det er sådan jeg bedst kan lide det. Jeg gider ikke fare rundt hele tiden. Jeg er gladest når jeg bare er herhjemme, og så er ude af huset engang imellem. Mor kalder det rutiner og faste rytmer. Så jeg bestemmer åbenbart alligevel lidt.

5 mdr

7,3 kg og 68 cm.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En moset affære - første mad til baby