Et ammestop

Livet som Elliot: 4 måneder, og hammer sulten!

Så skal jeg ellers hilse at sige, at jeg rundede et skarpt hjørne. 4 måneder du, og jeg har altså lært en hel del på det sidste. Jeg har for eksempel fundet ud af, at jeg er helt tosset med min mor og far. Hold kæft hvor er de faktisk søde sådan nogle. De får mig til at smile og grine hele tiden, og gør stadig hvad som helst for at få det til at ske. Det er også derfor vi tit leger flyvemaskine – dét er altså bare hammer skægt!

I går var mor lige ved at dø af grin da jeg lavede en gave til hende i bleen. Jeg forstår ikke helt hvorfor hun griner af det. Det er altså serious business sådan noget. Hun siger altid, at jeg skal gøre det hver eller hveranden dag. Og siger hun måske ikke selv sådan nogle lyde når hun skal lave pøller? Det er da meget nemmere så…

Nå, men udover at de af og til griner af mig, så går det faktisk flyvende. Mine gummer klør godt nok af pommern til, men mor og far er så søde at lade mig låne deres fingre. De er geniale til at bide i, sådan nogle.

Og så kan jeg lave spytbobler. Det er jeg faktisk blevet skide god til. Jeg kan lave nogle ordentlige nogle efterhånden, og jeg forestiller mig at jeg inden længe kan vise talentet frem. Det er ret sejt. Det må dog vente lidt endnu, for nogle gange kommer jeg bare til at savle ud over det hele. Hvordan undgår man det? Nogle tips?

Min bedste ven hedder Hvalborg. Han er en lille hval, og han er skide sød. Har nogle store øjne jeg rigtigt kan få øje på. Ham kan jeg godt lide at kigge på, og mine forældre er gode til at tage ham med når vi skal nogle steder.

Jeg sover ikke så godt om natten lige for tiden. Jeg bliver bare hammer sulten omkring kl. 4.00, så der må de altså lige ud af fjerene og få lavet en flaske. Jeg gider ikke det der amning længere. Flasken er nemmere, og så synes jeg, at jeg bliver mere mæt. Mor virker dog til at være lidt ked af det, men siger at det er mine behov der er vigtigst, og ikke hendes. Hun plejer at have ret, så det lytter jeg til.

Lige nu spiser jeg ret ofte og ret meget. Det er som om, jeg pludseligt bare er blevet meget mere sulten end før. Mor snakker ret tit om, at flaskerne skal skoldes. Men så tænker jeg jo, at de da bare kan købe nogle flere flasker? Det kan jeg i hvert fald ikke tage mig af. Er man sulten, så er man altså sulten.

Alt det mad har også sat sine spor. Jeg er i hvert fald begyndt at bruge en helt masse tøj, som jeg aldrig har haft på før. Mor virker meget begejstret hver gang jeg får noget helt nyt på. Jeg er ærligt talt bedøvende ligeglad. Må være en voksenting, at være så vild med tøj. Jeg synes faktisk det er ret irriterende når de giver mig tøj på. Det er dødlækkert at ligge uden tøj på. Det fik jeg kun lov til dengang det var meget varmt i et par dage. Det var ret fedt.

Jeg er faktisk ved at være lidt søvnig nu. Jeg har været vågen i halvanden time, så det må snart være på sin plads med en lille lur. Så altså, for at opsummere, så går det godt. Det er ret fedt at være mig lige for tiden, og jeg tror snart jeg knækker koden til det der med at holde lidt bedre fast i tingene så jeg ikke taber dem igen. Det bliver sjovt, tror jeg.

4 mdr

4 mdr, 6,6 kg og 68 cm.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et ammestop