Fløde til morgenkaffen: Noget om lykke

Graviditetsdagbog: 31. uge

Torsdag, frostgrader, vintertid og 70 dage til termin.

Kalenderen siger 30+0, og 75% af graviditeten er forbi. Hvis jeg altså går til uge 40+0. Om 7 uger rammer jeg dagen hvor jeg fødte Elliot. 7 uger og 1 dag, for at være helt præcis. Jeg er spændt på hvor længe jeg får lov at gå denne gang. Jeg håber, at lillebror er lidt mere tålmodig og lader os komme ind i år 2017 før jeg føder. De tager sgu én lidt på sengen når de sådan kommer før man forventer det. Denne gang pakker jeg nok tasken til fødslen, så Mads ikke skal rende rundt som en hovedløs høne og kaste ting og sager i en sportstaske ;-)

Sidste gang var min livmoderhals 0,5 cm lang i uge 36+4 da vi stod på fødegangen første gang. Hvornår den begyndte at afkorte ved jeg ikke, men det gad jeg egentligt godt vide. Bare af ren nysgerrighed. Måske jeg skal holde mig temmelig meget i ro i dagene op til juleaften, så jeg ikke skal føde imens resten af Danmark spiser and og flæskesteg ;-)

Plukkeveerne har været stride de sidste dage Særligt i går var de generende, og jeg håber på en bedre dag i dag. De tager sig gerne en lille optrapning engang imellem, men går altid i sig selv igen. Jeg holder øje, og så må vi se om jeg bliver bekymret og får brug for at se eller tale med en jordemoder. Man føler sig bare lidt fjollet når man igen står der og skal have målt sin livmoderhals – man kan godt føle sig lidt til besvær og som en totalt pylret gravid. Men hellere en gang for meget end en gang for lidt. Og jeg synes det er svært når man har så mange plukkeveer, som jævnligt er regelmæssige og bider. Men samtidigt ved, at man har en livmoderhals der ikke sådan lige giver sig. Der er bare ingen garantier – og jeg vil gøre alt for ikke at stå med en præmatur baby fordi jeg ikke fik ringet i tide!

Nå, men udover nogle dage med gener, så går det godt. Lillebror er dejlig aktiv, mine ribben får nogle tæsk, og det samme gør min blære. Så alt er som det skal være, når man sådan agerer omvandrende bolig for en baby. Væsken har indtil nu holdt sig helt på afstand, og det adskiller sig fra sidste graviditet hvor jeg havde væske i fingrene på dette tidspunkt. Og mit ansigt var også begyndt at vise tegn på lidt ekstra polstring ;-) Min vægt er på nuværende tidspunkt også lavere end min vægt i uge 25 med Elliot. Det forstår jeg til gengæld ikke, hvis man kigger på mit madindtag og lave aktivitetsniveau. Men det er sandt når de siger, at ikke 2 graviditeter er ens.

img_7691

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fløde til morgenkaffen: Noget om lykke