Tip: Mega lækre bodys til 50 kr!

Graviditetsdagbog: 19. uge.

I dag skriver jeg uge 18+5 i graviditetskalenderen. Snart halvvejs, hvilket jeg slet ikke fatter!

I morgen skal vi til misdannelsesscanning, hvilket jeg glæder mig meget til. Kryds lige fingre for os! :-)

Bækkenløsningen går, som sådan noget nu gør. Af helvede til, og kræver daglig aflastning. Så det er egentligt ikke så fedt at fortælle om ;-) Men relevant, tænker jeg. For jeg ved, at mange af jer der læser med også har været, eller er, gravide. Og bækkenløsning er bare røv-nedtur. Så vi må støtte hinanden, ikke? :-)

Desværre må jeg i dag også sige hej til plukkeveerne. Ikke et glædeligt gensyn. Med Elliot døjede jeg helt vildt meget med det, så jeg håber ikke det bliver det samme denne gang. Det orker jeg faktisk ikke rigtigt – det er ret belastende at rende til tjek og scanninger hele tiden fordi CTG’en viser massive regelmæssige plukkeveer – igen og igen. Så det håber jeg, at jeg slipper for denne gang.

Mine plukkeveer er ikke smertefulde endnu, men jeg kan mærke dem nu. Sådan så jeg ikke er i tvivl – og jeg behøver ikke at kigge på maven for at vide, at der er en plukkeve til stede. Jeg kender heldigvis følelsen denne gang, og ved nogenlunde hvornår jeg skal reagere og kontakte min jordemoder. Så nu må vi se om det bliver værre. Desværre var der ikke nogen årsag til dem i sidste graviditet, så det er formentligt bare sådan min krop er indrettet. Min livmoder forbereder sig goooodt og grundigt på en fødsel ;-)

Anyways – skide mange tak til alle jer der læser med herinde! Det er så mege hyggeligt når I kommenterer og fortæller om jeres egne graviditeter – så bliv endelig ved med det! :-D

God aften derude!

14030679_10153704408766466_1579114750_n

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Mega lækre bodys til 50 kr!