Mor-mysterier

Noget om babynavnet

I starten af januar tilføjer vi endnu en søn til familien, og det betyder jo at der er lidt over 4 måneder tilbage. Og sådan en lille fyr skal jo have et navn.

Jeg tror egentligt, at vi har fundet navnet. Men det er altid lidt tricky så længe de ikke er født endnu, synes jeg. Men jeg ville ikke kunne holde ud at være helt på bar bund når han kommer til verden. Elliot havde også “fået” sit navn inden fødslen – vi var i hvert fald ret sikre på, at det var det han skulle være.

Navnet er forbeholdt familien indtil han er født, for jeg har ikke lyst til at give ham et navn ud i det store åbne rum (og cyberspace), før han er kommet godt til verden. Der er jeg nok lidt overtroisk, eller hvad man nu skal sige.

Og så synes jeg også, at det ville være super underligt at have givet ham et navn og fortalt det til alle i verden hvis vi nu skulle skifte mening?! Det ville sgu være lidt pinligt, synes jeg ;-)

Der er flere der har spurgt om lillebrors navn, og det er ikke fordi jeg ikke vil svare på spørgsmålet :-)  For vi har sådan set fundet det tror jeg. Men desværre er jeg mega træls, og holder det for mig selv indtil han er født og vi rent faktisk har behov for et navn til ham. Herinde i maven behøver han ikke blive kaldt andet end “babyen” for min skyld :-) Jeg kan dog afsløre, at pigenavnet på tegnebrættet var Elvira – fint, ikke?

Og hey – hvis I sidder med navneforslag til navne der passer skide godt til Elliot, så kom endelig med dem!

14203508_10153744951326466_1882590032_o

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

12 kommentarer

  • S

    Mit absolut yndlings drengenavn er Lukas. Jeg synes det passer godt til Elliot, fordi der er L-spillet uden at det bliver for ens? Ellers er Lasse altså også meget sødt, et navn man både kan bære som barn og voksen. Hvis det ikke nødvendigvis skal passe sammen er mine andre favoritter Andreas, Alexander, Magnus og Kasper  og som pigenavn synes jeg Elvira er et super sødt forslag! Ellers er jeg ret fan af navnet Ella også. Hvor bliver det spændende at høre, hvad baby kommer til at hedde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Jeg har faktisk en nevø der hedder Lukas, og min bror hedder Lasse – ellers gode forslag :-) Jeg glæder mig også til at fortælle jer hans navn, for vi er helt vilde med det :-D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Vi har selv en elliot i forvejen, og har en lillebror i maven :-) – og hvis vi skulle have haft en pige, stod valget også på Elvira, eller Esther (fra min mormor) .. Lillebror (tror vi) skal hedde Felix :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Esther var faktisk også på listen her – så fint :-) Felix er også skide sødt, og noget der passer til både store og små :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg tænker Konrad! Elliot og Konrad ville lyde SÅ sødt sammen i mine ører!
    Men også det norske navn Linus, ville passe med :) held og lykke! jeg håber i finder navnet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Af en eller anden grund tænkte jeg på Leander da jeg så du ventede en dreng. Det er ellers ikke er navn jeg selv har på listen, men det er mest fordi der ikke sviger så godr med de bondenavne og middelalderkonger jeg eller har kig til ;-)

    Men det kan jo også være I er ude i noget med e, siden Elvira var på listen. Så kunne det jo været al fra Emil til Elton :-)

    PS. Forstår godt dit valg om ikke ar fortælle det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Hehe – nej, det skal jo gerne passe lidt sammen, og Leander er nok ikke så middelalderkonge-agtigt ;-)

      Jeg glæder mig til at afsløre det og dele det når han kommer til verden :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

    Elvira er rigtig fint!
    Theodor, Oliver, Hector, Leo og Otto er mine bud

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Elvira er så sødt <3 Hvis vi får en datter mere, ville det passe fint til vores første! Jeg venter i spænding, men forstår udmærket at I vil holde navnet for jer selv indtil han er kommet godt til verden :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Det er SÅ fint synes jeg. Men det er ikke sikkert jeg nogensinde får brug for det, kan man sige :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor-mysterier