Nem kyllingesalat i avocado
I går fik vi en dødlækker kyllingesalat i avocado til aftensmad. Tilbehør var en blandet salat med feta og mandler.
Kyllingesalaten var faktisk ganske nem at lave, så nu smider jeg opskriften op så andre kan få glæde af den ;-)
Jeg lavede en stor portion, som fyldte ret godt til i en af de store Magretheskåle.
Jeg brugte:
800 g kylling
250 g bacon
6 spsk creme fraishe (jeg brugte 18%)
2 spsk hellmanns mayo
3 tsk sennep
1 halvt bundt grønne asparges
Kyllingen koges med bouillon terning, og baconen steges sprødt. Begge dele køles af, og kyllingen skæres i tern. Bacon skæres i små stykker.
Dressingen røres sammen og stilles på køl. Krydr med salt og peber, men pas på med salten – bacon afgiver også en salt smag.
Giv asparges en lynskoldning og skær dem i mindre stykker.
Når kød og asparges er kølet af vendes det hele sammen og stilles på køl indtil servering.
Server i en halv avocado, og du har et mættende hurtigt måltid til aften eller frokost – jeg havde det med på job, og det fungerede også glimrende! :-)
Salat bestod af broccoli, rød peber, gulerødder, kål, asparges, æble, granatæble, appelsin, spinat. Feta og hakkede mandler på toppen.
Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.
Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!