Bekendelser fra en mor

Bevist: En fødsel er hårdere end et maraton

IMG_0328

Nu ved jeg ikke hvor mange af mine læsere der på nuværende tidspunkt har født et barn. Og det er altså ikke for at skræmme jer der ikke har, men jeg synes lige vi kvinder fortjener denne cadeau. Det er åbenbart en ekstremsport, det der med at føde. Det tror jeg ikke man er i tvivl om når først man har mærket den mørbankede krop efter sådan en omgang. Men det er jo på en måde glædelig smerte, hvis man kan kalde det dét. Fordi der kommer et barn ud af det. (Ens eget for det meste..)

I artiklen her kan man læse, at University of Michigan har undersøgt kvinder gennem MR-scanninger. Undersøgelserne viste, at omkring 25 % af kvinderne havde alvorlige brud i kroppen. Brud, som i andre sammenhænge ville udløse yderligere undersøgelser hos eksperter med henblik på særlig behandling.

Mit brækkede haleben vil gerne nikke anerkendende til, at det altså godt kan afføde lidt knubs at gennemgå en fødsel. Det er nu ikke fordi jeg tror, at folk render rundt og mener, at kvinder har det nemt når de skal føde. Men det er da meget rart at få det på videnskabeligt tryk ;-)

IMG_0337

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bekendelser fra en mor