Mad med motorik: Semper ringe

Udsalgstip: Skønhedslækkerier til mor med op til -80%

Jeg kan blankt indrømme, at jeg ikke længere får holdt mine rutiner for hud og hår. Når jeg skal i seng er jeg træt, og overskuddet er der ikke altid lige. Så jeg forsøger at bruge gode produkter, som stadig er til at betale sig fra. Jeg lider af tør hud, men under graviditeten havde jeg nærmest acne-lignende tilstande i hele masken. Ikke særlig fedt. Min hud er ved at være tilbage til normalen, men jeg vil stadig gerne rense godt ud for at undgå nye urenheder. Så jeg står lidt i en situation, hvor jeg forsøger at rense godt ud, og samtidigt tilføre godt med fugt. Vinteren er nemlig lige om hjørnet, og min hud tørrer gerne ud som en anden rosin her i kulden.

Det samme gælder i øvrigt mit hår, som jeg forsøger at passe ekstra godt på, nu hvor det har været så artigt at blive på mit hovede. Jeg holder mig til argan-olie baserede produkter, og så bruger jeg en sølv-shampoo fordi jeg lider af en forfærdelig fobi for gult hår.

MEN, det jeg egentligt vil tippe om, er et lækkert udsalg hos nicehair.dk

Jeg har selv klikket nedenstående produkter hjem (med gratis fragt, thank you very much!) til den nette sum af 607 kr. (For. det. hele. sgu!) Billigt, ikke? Der er altså gode rabatter at hente derinde, så hvis I mangler produkter, så tjek det lige ud inden I render i fysiske butikker og betaler en formue. Der er gratis fragt på rigtig mange af deres produkter, og de plejer at levere dag-til-dag.

nicehair_Fotor_Collage

Arganolie sampak med shampoo, balsam og olie 149 kr. (Nedsat med 80%) / Silvershampoo fra Schwarzkopf 49 kr. (Nedsat med 65%) / Ansigtsmaske fra Rønsbøl 99 kr.(nedsat med 66%) / Ansigtsolie fra Rønsbøl 129 kr.(nedsat med 53%) / Ansigtsscrub fra dermalogica 112 kr.(75 ml) / Konjac svamp fra Karmameju 69 kr.

Indlægget indeholder affiliate links.

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad med motorik: Semper ringe