Livet som Elliot: 7 måneder, og slet ikke så lille mere.

Jeg er blevet en af dé der kvinder…

Jeg kan ligeså godt indrømme det. Jeg er blevet til en af dem. En af de kvinder jeg svor, jeg aldrig ville blive. En af dem med huller i strømperne og hår på benene. Flytningen har spist mig i én stor mundfuld. Jeg ved ikke hvor mit tøj er udover, at det ligger i en masse forskellige kasser.

Vi får først vores indmad til de indbyggede skabe d. 20/10 (gisp!). Indtil da, må jeg affinde mig med rod og tøj der ligger og venter på mig i kasser, som jeg ikke kan få pakket ud endnu. Og så må jeg ligne en fra de unge mødre indtil da.

Benene fik jeg barberet i går, da jeg fandt frem til skraberne og jeg har lovet mig selv, at finde strømper uden huller i, i morgen. Jeg har ligeledes lovet mig selv, at det er sidste gange jeg bruger leggins som bukser, bare fordi jeg tager en lang jakke udenover. Det er for sølle, er det. Sgu! Kunne ligeså godt starte med at ryge og drikke hindbærbrus for ligesom at fuldende min nye livsstil, ikke? (Hindbærbrus er i øvrigt ret undervurderet, hvis vi nu skal være heeeeelt ærlige)

Jeg har også besluttet mig for, at få min velplejede og pæne page tilbage igen. Måske i en længere udgave denne gang. Det er som om, at barselsknolden har overtaget mit liv – og det kan jo ikke blive ved med at gå, det her show ;-)

IMG_1415

Barnet sover, og jeg læser vores nye lokalavis. Livet som husejere, ikke? ;-)

 

2 kommentarer

  • Maria

    Ja hindbærbrus er SÅ undervurderet!! Ligesom citron- og grøn sodavand! Faldt over din blog forleden og er allerede vild med den

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sanne Agersnap

      Haha – grøn sodavand er the bomb! Lidt ligesom man ikke vil indrømme at roulade faktisk ikke kun var lækkert i 80erne…
      Glad for du læser med ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som Elliot: 7 måneder, og slet ikke så lille mere.