Om at flytte med børn

Året der gik

Det er ikke fordi I er blevet spammet med indlæg herinde i 2019, hvilket jeg tror er et meget godt billede at mit 2019. Vi har haft rigeligt at se til, haft masser af oplevelser, og sidder sjældent stille særlig længe ad gangen 😉

 

Hej til nye ting – og farvel til gamle.

2019 bød på hussalg, klargøring af nybyggeri, nyt job til Mads, og jeg startede selv nyt job i oktober 2018. Drengene er blevet større, og efter nytår starter Elton i børnehave. Han er stoppet med at bruge ble, han har vinket farvel til sutterne, og jeg kan næsten ikke bære at han skal blive større lige nu 😉

Og vi fik ikke blot solgt huset i 2019, vi var også ude af huset kun en måned senere. Det betyder også, at vi i øjeblikket er flyttet ind hos Mads’ forældre, og altså lever i kollektiv for tiden. Og det kan altså også noget, må jeg sige. Drengene storhygger sig, og det gør Mads og jeg også!

 

What to come…

I 2020 har vi én står ting på tapetet: husbyggeri og indflytning i det nye hus. Det bliver helt vildt endelig at komme i jorden, og ikke mindst at flytte ind. Vi har desværre været ude i en smule planlægningsproblemer, hvilket vi ærligt talt har været ret frustrerede over. Desværre kan vi ikke stille så meget op, andet end at ærge os gule og blå over, at der altså skulle gå over 4 måneder fra byggetilladelse til opstart af byggeri. Det har været en stor streg i regningen, og vi havde ikke forventet at der skulle gå 8-9 måneder fra hussalget var i orden, til vi kunne flytte ind i det nye.

Vi har alt klar til huset, og det er virkelig blevet lige som vi ønskede os ift. materialevalg og farver. Og så har vi faktisk stort set holdt budgettet indtil videre – og vi er især glade for at have overholdt budgettet hos HTH, hvor det ellers hurtigt kan stikke lidt af 😉

 

Snart 5 år på bloggen

I 2020 er det også 5 år siden incredibaby.dk så dagens lys for første gang, og selvom der er perioder med mere aktivitet end andre, så nyder jeg stadig at jeg engang imellem kan skrive på mit helt eget domæne – og at der rent faktisk er nogle, der gider læse med! Det er sket meget i bloggerverdenen siden jeg startede op i juni 2015. Det er en branche, der pludselig er vokset med raketfart, og mange lever i dag af deres blogging og so-me kanaler. På trods af det, så synes jeg stadig der er fint med plads til os, der ikke lever af det – og ikke tjener noget nævneværdigt på at have en blog. Og det synes jeg er fedt – det giver en super fin diversitet, at der er en god blanding at kreative sponsorerede indlæg og inspirerende ikke-sponsorerede indlæg. Det nyder jeg selv at mikse, når jeg læser blogs!

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg er mere aktiv på Instagram end herinde, hvilket jeg tror er noget man ser hos de fleste i dag. Til gengæld, så er jeg stolt af, at jeg ikke blot har følgere på instagram, men også har over tretusinde der stadig er her forbi hver eneste måned! Det er skønt – og tusind tak for det!

Ha’ en glædelig jul, og et skønt nytår!

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at flytte med børn