Om job vs. barsel

Lulla doll – Eltons sovedukke (…som virker!)

Indeholder reklame, da dukken er en gave

img_0236

For halvanden uge siden begyndte vi at bruge Lulla dukken når Elton skulle sove til nat. Han har altid været nem at putte, men de sidste maaaange måneder har han mildest talt sovet elendigt om natten. Efter omkring 3 timers søvn startede balladen. Dvs. omkring kl. 22.00, hvor Mads og jeg var godt på vej i seng – eller allerede faldet i søvn!

Det har tæret på energien, at vi i så lang tid ikke har fået i nærheden af sammenhængende søvn. Elton vågnede mange gange i løbet af en nat. Nogle nætter en gang i timen. I’m not even kidding. Og han skulle ikke bare have sutten – nej, han var temmelig vågen og havde ret svært ved at finde ro igen.

Jeg vil tro, at det har stået på siden oktober – for jeg kan i hvert fald huske, at natten inden brylluppet IKKE var nogen fornøjelse. Typisk, ikke?

Vi har prøvet stort set det hele, tror jeg. Badet ham inden sengetid, givet ham havregrød inden han blev puttet, ladet ham sove hos os, ladet ham sove for sig selv. Intet har gjort en forskel, faktisk.

Så derfor har jeg jo lyst til at sige, at Lulla har gjort en forskel for os – for det føler jeg virkelig, at den har! Men samtidigt er det jo ikke til at sige, om det har sammenfald med andre ting – eller om den vil virke for andre. Så I skal læse det her som en klar anbefaling – men ikke som nogen garanti for, at den også vil virke for jer. Det kan hverken jeg eller Bambalo (som er den danske forhandler af dukken) love jer. Men jeg kan 100% stå inde for, at den har virket for os. Vi er nede på mellem 0-1 opvågninger pr. nat. Det er SÅ tiltrængt!

img_0237

Hvad kan Lulla dukken så? Altså hvad er det, den gør?

Lulla afspiller en lyd med vejrtrækning og hjerteslag. 8 timer afspiller den lyden, hvorefter man igen skal trykke den på brystet for at aktivere lyden. Og så er den blød og hyggelig at putte med – det er der ingen tvivl om. Elton knuselsker sin dukke, og det virker også at finde dukken frem hvis han er ked af det – sammen med en sut, naturligvis! Elliot ved også godt, at det er Eltons dukke og kommer troligt og afleverer den til ham, hvis han finder den. Dukken dufter efterhånden godt af ”hjemme”, hvilket jeg også tror er en vigtig ting.

Hvad har vi ellers gjort? Ikke rigtig noget, faktisk. Elton er gået ned til 1 lur om dagen i vuggestuen, og er begyndt at sove med sin dukke. That’s it. Den kombination må siges at have virket over alt forventning herhjemme!

Men er det ikke bedre at lade barnet sove ved mor eller far så? Hvis det fungerer, så er det jo helt perfekt! Elton kan ikke lide at ligge op ad nogen når han skal sove. Han kan simpelthen bare ikke finde ro! Det er han ikke skabt til – ikke lige for tiden i hvert fald. Det har han faktisk ikke gidet siden han var ca. 6 måneder gammel. Så den løsning fungerer ikke rigtig for os. Og tro mig – jeg elsker at sove med ungerne i vores seng. Elliot kommer ind i vores seng hver nat, og der er ingen der prøver at lokke ham til at blive i egen seng ;-) Jeg synes dog heller ikke det har haft samme effekt på Elton – samsovning vs. dukken altså. Jeg tror det er fordi vi jo roder rundt om natten . Det virker til, at han fungerer godt med, at dukken ligger stille – men siger lydene.

Hvis I har spørgsmål til dukken må I endelig stille dem herunder :-)

 

img_0354_fotor

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

4 kommentarer

  • Kristine

    Virker dukken endnu ?
    Vores datter er begyndt at vågne omkring kl 22 og ikk vil sove mere med mindre hun kommer i vores seng. Hun græder og græder

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Er super nysgerrig – virker den stadig?? 😉
    Vi bøvler for vildt med vores søn om natten og samsover ligt pt, men er gravid og skal snart føde, så det vil i længden ikke fungere at blive ved med at tage ham ind til os 🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Min datter er også en utrolig dårlig til søvn om natten. Og overvejer at købe dukken. Dog samsover vi stadig. Så jeg vil lige høre hvor meget dukken larmer? Den skulle jo helst ikke forstyrre mors og fars søvn ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Den larmer ikke så meget, at den ville forstyrre mig om natten – slet ikke hvis man er vant til et barn i sengen. Elliot sover inde hos os hver nat, og han larmer mere end dukken gør i hvert fald ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om job vs. barsel