Billigere alternativer til mor!

Graviditets-shoot

img_7967I fredags var jeg ude at flashe maveskindet foran kameraet.  Sådan et ægte kamera med smarte linser og alt muligt. Meget fancy-nancy skulle jeg hilse at sige. Det er helt sikkert noget jeg vil anbefale alle gravide at få gjort, hvis man har lyst til at bruge pengene på det.

Jeg har sjældent set mig selv fra så fine vinkler, og det gør altså bare et eller andet for selvtilliden, når man har fået en lidt “ny” krop at bo i.

Billederne er i hvert fald blevet så fine, at jeg gerne vil vise jer dem. Både fordi fotografen seriøst fortjener noget credit, og så fordi jeg selv manglede lidt inspiration da jeg stod og skulle afsted. Jeg håber I kan bruge billederne,  hvis I selv står og skal afsted til fotograf med den store mave :-)

Billederne er taget af Josephine Kierstein – hun er så dygtig! :-)

img_7961 img_7966

img_7969

img_7962

img_7965

img_7941

img_1608farve

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

  • Fantastiske billeder :) Nogle gange kan graviditetsbilleder blive lidt tacky synes jeg – med alt for meget tyl/stofblomster/flæser/solnedgang/dirty-look i kameraet :D Men de her er SÅ pæne! Fortryder måske lidt, at jeg ikke selv fik taget sådan nogle, men er ikke helt sikker på resultatet ville have været så flot som dine ;) Du er meget pæn gravid!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Jeg har det på præcis samme måde – det kan så hurtigt blive lidt kikset på en måde. I hvert fald er det ikke så meget MIN stil hvis det bliver for pyntet. Minimalitisk og blødt var vist de ord vi prøvede at arbejde udfra – og jeg havde virkelig ikke turdet håbe på så fine billeder. Jeg tror bestemt dine ville være blevet super gode – man er åbenbart pænere end man føler sig, tror jeg ;-) Og tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigere alternativer til mor!