Positive fordomme

10 grunde til, at Instagram har gjort os skøre

instaspam

 

I kender nok godt det der Instagram. Små firkanter der giver dig indblik i folks hverdag med et filter henover. Filter i mere end én forstand.

Instagram har bragt SÅ meget sjovt med sig, og jeg elsker det!

Men det har satme også bragt mange skøre og mere eller mindre sindssyge tendenser med sig.

Her er beviserne på, at Instagram har gjort os skøre:

  • Folk bruger de samme udtryk. Pludselig skriver alle “smørbløde tekstiler” og “dimser rundt”. WTF?
  • Hver morgen kan du være sikker på at se den nogenlunde samme skål skyr med farvekoordineret topping lagt i striber. Det var der sgu da INGEN normale mennesker der gjorde inden Instagram pludseligt flød over med OCD morgenmad! #spisnubaredinskyr
  • … Og hvis du er RIGTIG Instaspammer, så er den udstyret med en kop kaffe af en art med lidt homemade latte-art. I en fancy kop, of course.
  • Folk der samler ALT sit Royal Copenhagen udstyr på ét bord med undskyldningen om, at “det var tid til at omrokere lidt i vitrineskabet”. Den kvindelige form for penisforlænger. (Der er bare ikke rigtigt noget i den afdeling man gerne vil forlænge som kvinde… Så jeg mangler lidt et ord her!)
  • Folk der har komplet farvekoordinerede hjem med farverne hvid, lysgrå, og sarte pasteller. Lige nu skal man åbenbart poste et billede hvortil man forklarer (forsvarer) HVORFOR man har valgt at indrette sit hjem sådan. Vær dog ligeglad og bede folk lukke røven.
  • … det samme gælder farvekoordinerede børneværelser. Du behøver ikke forklare (eller undskylde). Så lav hellere et opslag hvor du beder folk om at råbe “PIK” og skride, hvis de ikke bryder sig om lugten i bageriet.
  • Frugtfade til vuggestuen der er blevet et større og mere kompliceret projekt end da fondantkagerne i sin tid havde sin opblomstring. #børneneerskideligeglade (Og hey – jeg er helt nede med frugtfadene, det er en skide god idé. Men det skal jo fandme nærmest være eksakte kopier af Atlantis 
før de er insta-venlige. Hvor fanden får de tiden fra?)
  • “Slikskålen” der er blevet erstattet af et lille Royal Copenhagen fad. Er der NOGEN der spiser så lidt slik? (Har jeg egentligt nævnt det i et tidligere indlæg? Jeg har lige fået lidt deja vu…)
  • Selfies med Coachella blomsterkranse.
  • Det obligatoriske “cocktailpølser i skumbad”-billede når man alligevel lige ligger i badekarret.
  • Det mest fotograferede sted i øjeblikket. Ja, jeg snakker om kirkegården. In case you missed it. But you didn’t. Cause you couldn’t.

 

Er der andre skøre og sjove ting der trender på Instagram? :-D

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

16 kommentarer

  • Pernille

    Ikke nasty! Details! Det er en DETALJE! Følg nu med! 🙄😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Jensen

    Genialt indlæg Sanne!
    Tilføjelser: Generelt billeder hvor folk har taget sig en kop kaffe, glas vand, kage, frugt, flødebolle – et eller andet som lige bliver serveret på en marmorplade el. Anden form for fin udstillingsplade!
    – Billeder folk tager af en ting (makeup artikel, ur, mad…) hvor deres dyre taske eller pung også lige har sneget sig med ind på billedet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Ja, sådan en pung kan jo sagtens lige lave “snigeren” – de er ikke til at styre på 10 tønder land sådan nogle designervarer ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det er så rigtigt! Jeg kan tilføje følgende til listen:
    – diskret placeret (as if!) æstetisk trælegetøj, som barnet er pisseligeglad med.
    – de famøse ohnoo klodser. Kählerhype i børnehøjde!
    – et foto af din sæbedispenser af (for mig ukendt) fancy mærke, med billedeteksten “details” (wow. Hvis vi er nået dertil, hvor diverse rengøringsartikler skal være æstetiske kan jeg ikke længere være med (som om jeg nogensinde har kunnet det)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Haha – ja, og en VIPP spand til 1600 kroner. Til de brugte TAMPONER! Hvem fanden tager et billede af sin toiletspand? That’s just nasty!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jo altså, det gælder jo både instagram og diverse andre sociale medier, at din træning eller løbetur er komplet spild af tid, hvis den ikke på den ene eller anden måde er blevet postet enten via en svedende (men ikke for meget) selfie i spejlet i fitness eller ved at vise løbe-/cyklerutens længde OG hvor hurtigt man klarede det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jo altså, det gælder jo både instagram og diverse andre sociale medier, at din træning eller løbetur er komplet spild af tid, hvis den ikke på den ene eller anden måde er blevet postet enten via en svedende (men ikke for meget) selfie i spejlet i fitness eller ved at vise løbe-/cyklerutens længde OG hvor hurtigt man klarede der.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den gamle sure mand

    Hvad betyder WTF? Det står ikke i min parlør?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er fantastisk dygtig til at observere trends blandt brugerne og adfærdmønstre på de sociale medier!
    Man får altid et smil på læben når man læser alle dine fantastiske indlæg. Det er befriende at se et “menneskeligt indlæg”. Jeg så for lidt siden et program på Kanal 4, hvor en siger “jeg vil gerne følge en uperfekt Instagram profil, hvor man ser alt det som mislykkedes”. Det har fået mig til at læse blogs, hvor folk er mere ærlige bl.a. dig, som skaber et realistisk billede af virkeligheden fremfor at vise de perfekte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Hej Christina, tusind tak! Jeg tænker også, at jeg har været lidt FOR vant til at observere disse ting gennem min uddannelse. Jeg har åbenbart svært ved at lade være – men så er det jo godt jeg kan få lidt sjov ud af det også ;-) Jeg er virkelig glad for dine søde ord, og hvor er det fedt du føler jeg skaber et realistisk billede – det er i hvert fald det jeg hele tiden forsøger på! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Her sidder jeg så og griner ;-) Så skørt som det nu kan være, det er jo helt rigtigt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Holy moly det er funny! Især den med Royal Copenhagen…hvad sker der lige for det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Tusind tak Helle, fedt du kan lide det! :-) Jeg aner det ikke – Royal Copenhagen er the shit på Instagram :-P

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Positive fordomme