11 irriterende ting, folk siger til en nybagt mor

Give-away: Vind et helt sæt tøj fra LEGOwears nye kollektion!

giveaway lego

Vi har formentligt alle kunne mærke, at julen nærmer sig. Om ikke andet, så på vores pengepung (og vores stress der kommer snigende: når jeg mon det hele? Og er der noget jeg har glemt?). Herhjemme har vi først lige fået købt Elliots julegave, og jeg mangler stadig at pakke nogle af gaverne ind. Men det når jeg heldigvis uden problemer ;-)

Men når vi nu snakker pengepung, så kunne det måske være meget rart med en lille gave til de små. Jeg ved i hvert fald, at jeg selv bruger rigeligt med penge på tøj til Elliot.

Derfor vil LEGOwear gerne forkæle en af Incredibabys læsere med et sæt tøj fra den nye Duplo kollektion. Værdi: ca. 700 kr.

Elliot har et sæt tøj magen til i str. 80, og jeg synes han er ret fin i sine små sweatpants ;-) Til info er han ca. 75 cm. og lige i underkanten af 10 kg. Så har I lidt at sammenligne med :-)

Konkurrencen løber indtil 28/12 kl. 20.00. For at deltage skal du skrive en kommentar og fortælle hvem der skal have tøjet (og om det skal være sættet til drenge eller piger), hvilken størrelse det skal være og hvor meget designet betyder for dig, når du køber børnetøj. Størrelserne løber fra str. 74-104.

Tøjet er super dejlig blødt! Jeg har vasket Elliots et par gange, og det er stadig ligeså blødt som da vi fik det. Jeg vasker i øvrigt på 30 grader, og som skyllemiddel bruger jeg eddike. Det synes jeg gør tøjet dejlig blødt, og jeg slipper for at bruge alt for meget parfume til Elliots ting :-)

Til drengene:

legowear legowear3legowear1

Til pigerne:

legowear5 legowear6legowear4

Hvis du gerne vil læse mere om tøjet finder du det lige her.

Konkurrencen er sponsoreret af LEGOwear.

Held og lykke! :-)

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

 

41 kommentarer

  • nina

    Det skal min søn i str 104..
    Og design er rart at se på, men det vigtigste er holdbarhed , og der lever Lego op til mine krav

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Bisgaard

    Min lille dreng, Viggo, på snart 10 måneder skal have sættet. Han er en høj dreng, så det må gerne være str. 86. Designet betyder ret meget for mig, forstået på den måde, at jeg gerne vil have, at min dreng altid ser pæn og velklædt ud. Det behøver ikke være designertøj, men skal være pænt og funktionelt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann-Christina

    Str. 86 til til min dejlige dreng Joe. Designet hjemme ved os betyder meget, om det er økologisk bomuld betyder også meget. Men prisen derimod betyder intet ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Ej jeg har haft så travlt i juledagene at jeg slet ikke har haft tid til at tjekke blogs også ser jeg det her indlæg Jeg skynder mig lige at smide et lod med i puljen. Min lille mand ville se fantastisk ud i det sæt! Han ville nok skulle bruge en størrelse 80 Kvalitet er lækkert, og sætter også stor pris på de stykker tøj vi har hvor man virkelig kan mærke det er kram man har fat i, vi pririotere det nok bare ikke helt lige så meget som moderen gerne ville da faren mener at knægten vokser ud af tøjet inden vi overhovedet har nået at købe det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinemor

    Min søn hugo i str 86 skal være den heldige hvis jeg vinder.. Han er 15 mdr og har på blot 3 mdr vokset sig fra 74 til nu 86 og oveni en omgang skoldkopper og dertilhørende diarre over julen mangler vi pludselig tøj (

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia A

    Sikke et fint sæt, som Alfred på 10 måneder gerne vil vinde. Han skal have en str 86.

    Jeg går op i kvaliteten på den måde, at det skal være rart at have på og bevæge sig i for min søn. Designet kommer i anden række, men jeg ser da helst, at han er rimelig lækkert klædt på for det meste. Det vil sige klædelige farver, søde prints og en god pasform.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia M

    Det skal min søn der skal til at i en syr 92. Design betyder for mig en hel del, der er ikke noget mere cute end når de små er smart klædt på. Design kommer dog aldrig før komforten.. det skal altså ikke stramme eller hæmme hans leg/løb mv. Så hellere sige nej til fed design.. Det er med andre ord et hit når de to ting ka. Kombineres

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Karin

    Kvalitet betyder meget men med mine indkomst så ender det desværre at jeg køber æodt blandet til min søn Victor. Jeg hvil ønske sådan et set til min lille Victor som fylder 6 mdr den 3.1.16 han bruger str. 80. Ved ikke om tøj betyder meget for ham eller hans far men baby tøj har vi virkelig brug for :-)

    God jul

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annemette

    Det betyder mere for mig at kvaliteten er god og at hun kan bevæge sig i tøjet frem for at det er et bestemt design, men jeg vil selvfølgelig gerne have at hun ser pæn ud :) Vil gerne vinde det i str. 80 til min datter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Connie J. P.

    Med 2 gravide veninder, tror jeg at jeg satser på en str. 80 og drenge modellen. Så krydser jeg fingre for at der kommer i hvert fald en dreng :smile:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette H. Andersen

    Til pige Str. 86

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

    Ej hvor ser det lækkert og blødt ud! Jeg har altid gået mest op i om tøjet er blødt og bevægeligt for de små at have på. Selvfølgelig må det da også godt se lidt smart ud, og når de bliver lidt ældre er det sjovt at købe tøj med ting på de godt kan lide Med to drenge herhjemme har det så været traktorer og gravkøer Knap så spændende for moderen, men hyggeligt når de bliver hammer glade for at få tøjet på. Jeg ville gerne vinde dette sæt til min ældste søn Casper i str 104. I øvrigt har jeg nu brugt dine opskrifter på babymad til min dreng på 6 mdr og det var et hit!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er drengesæt str 98 til min mindstemand:) Design betyder rigtig meget. Jeg må indrømme jeg går op i mine drenge ser pæne ud i tøjet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MosterTot

    Det sæt skal lille søde Viggo have! Så kan han være rigtig fin til nytårsaften i Lalandia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Marie

    Sådan et sæt kunne vores datter godt bruge i str 80,
    Det vigtigste for os når vi køber tøj er pasformen og kvaliteten. Det skal være rart at have på og være nemt at bevæge sig i

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Hollister

    Designet betyder utrolig meget for mig, når jeg vælger tøj til både min datter og søn. Det skal passe godt til dem både pasform, farvemæssigt og i mønstret. Så designet er utroligt vigtigt for os . Hvis jeg vinder skal det være til min søn Adam str 80

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Hollister

    Designet betyder utrolig meget for mig, når jeg vælger tøj til både min datter og søn. Det skal passe godt til dem både pasform, farvemæssigt og i mønstret. Så designet er utroligt vigtigt for os

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Jeg vil rigtig gerne vinde et sæt i str.80 til min søn, det vigtigste ved det tøj jeg køber er at det er behageligt for ham at ha’ på, og go’ kvalitet så det ikke er skævt og nusset allerede efter første vask.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Til min søn som bruger str. 92. Vi får/køber det meste af hans tøj brugt, men når vi køber noget nyt til ham, er designet, pasform og holdbarhed meget vigtigt for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tilde Sofie

    Årh hvor er det fint. Hvis jeg vinder skulle det være til min ældste datter der bruger str 104 :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Thomsen

    Et pigesæt til min datter i str 86. Vi går op i kvalitet og design i forhold til behageligheden for datteren at have det på, så det ikke strammer og nemt at bevæge sig i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth Stokvold

    Til min søn Vilhelm :o)
    Jeg ønsker at se ham i lækkert tøj, men komfort og bevægelighed er Vigtigst for miiiiiig :-)
    Desuden rækker vores økonomi ikke til designerlækkerier :)
    PS lækker hyggeblog, med alt for Sød Elliot, han virker som en aktiv lille bandit, minder mig og min egen Vilhelm :p

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Sættet skal være til yngstemanden Falke i str 80.
    Designet betyder meget for mig. Det skal helst være enkelt og komfortabelt og i en god kvalitet. Alle 3 dele er noget, jeg oplever LEGO wear er rigtig gode til at efterleve!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra Skøtt

    Det skal min dejlige lille pige, Sicilja, i str 80 ☺ Kvalitet og design er noget jeg går meget op i, og der er LEGO jo helt i top

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Thygesen

    Min datter mynthe kunne virkelig godt bruge sådan et fedt sæt i str 80. Hun er endelig begyndt at møve sig rundt på gulvet, derfor er det vigtigt med tøj som sidder godt uden at stramme :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie S

    Designet betyder en del, jeg kan klart bedst lide afdæmpede farver og ensfarvet tøj. Jeg ønsker mig drengesættet til min lille dreng i str 86.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Petersen

    Det skal min søde skønne datter have i str.80. Hun mangler et fantastisk sæt tøj, hvilket jeg ved LEGO er god til at producere! Designet betyder meget for mig og jeg vælger ofte tøj fra, hvis tøjet ikke er pænt at se på. Jeg elsker LEGO-tøj, fordi det både er pænt, men også giver mulighed for bevægelse og leg uden nogen strammer:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Schmidt Poulsen

    Det skal min datter, Sofie. Og helst i str. 80. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gazmo84@hotmail.com

    Hvis jeg vinder, skal min ældste datter Nanna have sættet Hun bruger str 104. Jeg går ikke så meget op i design men mere i komforten og om barnet kan bevæge sig ordentligt i tøjet. Jeg giver fx ikke min yngste datter på 8 mdr en kjole på – uanset om det er flot design eller ikke – fordi hun kravler rundt og det er ikke let at kravle i en kjole Så skal det i hvert fald være en kort en

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Jespersen

    Min søn på 8 mdr vil gerne vinde et sæt i str 80. Jeg vil hellere have få lækre ting også nogle alm basisting at sætte sammen med

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lisabella thomsen

    Til min søn på 8 mrd i str 80. Jeg elsker sweatpants så de kan bevæge sig frit, og det sæt fra LEGO er da mega fint til sådan en lille størrelse som er ved at lære at kravle.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Dahl

    Det ville min søn Viktor være vildt lækker i, han er god i de mørkeblå farver.
    Jeg går ikke så meget op i hvad mærke det er, men mere at han kan lide at have det på og bevæge sig i det. Designet betyder også en hel del, Da jeg godt kan lide at han ser lækker ud :-)
    Str 86 ville være dejligt at vinde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jessica

    Det sæt skal en af mine tvillinge drenge på 9 mdr vinde. En ekstra julegave str. 80 tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Bech

    Til min søn på 8 måneder str 86 :-), sættet er bare så flot, og ville passe så godt til min lille basse. Legos tøjmærke har altid været af lækker kvalitet af de vi har haft, desværre vokser de jo så hurtigt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla P

    Jeg ønsker mig sættet til min lille dreng Tobias, gerne i en størrelse 74. Det er godt nok fint. Design betyder da en del for mig, da jeg gerne vil have at han er smart. Men bevægelsesfrihed, mateialevalg og god kvalitet betyder meget så jeg er sikker på han trives i det jeg giver ham på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Det kunne jeg godt tænke mig til min lille Villads, så selvfølgelig drengemodellen. Som i øvrigt er for fed For mig betyder designet mere end selve mærket, men det vigtigste er nu at det er lækkert at have på så vi rigtig kan tumle i det. En str 74 ville falde i god jord her ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

    Min datter Ida skal vinde et sæt i størrelse 80 :-)
    Når jeg køber tøj til mine børn, er det kvalitet, udseende og pasform der betyder mest. Der er kæmpe forskel fra mærke til mærke. De få ting jeg har fra LEGO, har jeg været rigtig godt tilfreds med…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Jensen

    Det skal min datter Lærke i str 80. Hun er lige på nippet til at begynde at kravle of det slider på tøjet, derfor skal hun ha noget i god kvalitet..

    Herhjemme betyder design og kvalitet slt, når vi køber børnetøj. De billige mærker er ofte i dårligere kvalitet og bliver meget hurtigt forvasket og pasformen bliver dårligere og dårligere for hver vask..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Str 86 til pige. Her skal tøjet være let at bevæge sig i og til at de selv kan få det af og på (med hjælp). Og fuld knald på farver :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Schramm

    Det skal min lille dreng, str 80 Design og kvalitet betyder alt, herhjemme har vi valgt at prioritere dyrt børnetøj, da det pga den gode kvalitet oftes er elastik og giver go bevægelsesfrihed og kan vaskes igen og igen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 irriterende ting, folk siger til en nybagt mor