Klar til børn: Beslutningen

Graviditetsdagbog: 27. uge

Først og fremmest: Beklager stilheden herinde! Jeg har været nedlagt med sygdom, og har dedikeret mit overskud til iPhone og Instagram – så hvis I følger med derinde har I nok ikke ligefrem bidt mærke i nogen form for stilhed ;-)

I dag står der 26+6 i min graviditetskalender, og dermed lakker 2. trimester mod enden. Jeg kan mærke, at lillebror vokser og bliver større. Min livmoder går efterhånden godt op mod mine ribben, og de små fødder begynder at have kræfter til at give nogle ordentlige tæsk ;-)

Jeg døjer stadig med mine plukkeveer på næsten daglig basis. Jeg har nogle gode dage ind imellem, og så har jeg nogle dårlige dage engang imellem. Og så er der en “normal” dag, som byder på plukkeveer efter kl. 18.00, og indtil en 22-tiden hvor vi går i seng. Sådan vil det bliver ved med at være, tror jeg. Der bliver formentligt flere af de dårlige dage fremover – for hver uge kommer der flere plukkeveer, hvilket jo er helt normalt.

Jeg ved ikke om og hvornår jeg skal have målt livmoderhalsen igen. Det er op til fagfolkene at vurdere næste gang jeg skal se sådan én. Snart skal jeg jo til min 28. ugers undersøgelse ved jordemoderen, og det bliver rart både at få kigget på lillebrors størrelse og tale om antallet af plukkeveer.

Jeg føler alt er i fineste orden, så jeg er ikke bekymret :-)

Vægten er også begyndt at stige fint, og maven vokser i rigelig fart – jeg synes næsten ikke jeg kan følge med. Halsbrand er efterhånden en fast bestanddel af min hverdag, og det varer ikke længe før jeg må ty til alminox og galieve for at holde det ud, tror jeg ikke. Sidste gang blev det helt skidt omkring uge 34 så vidt jeg husker. Det var ulideligt, og jeg glæder mig virkelig ikke! Jeg kan stadig passe mine ringe, men jeg tror ikke det varer længe før det heller ikke kan lade sig gøre mere ;-)

Der er mange småting der ændrer sig når man gror et menneske. Inden jeg blev gravid første gang forestillede jeg mig nok, at det mest var maven der voksede og de ekstra kilo der var en del af pakken. Alle de ekstra frynsegoder kender man ikke på forhånd, og de er i øvrigt også meget individuelle tror jeg. Det der med væske i kroppen kunne jeg især godt være foruden. Jeg må hellere huske at nyde tiden uden ekstra væske – for den kommer nok snart ;-)

14643038_10153839368501466_12274989_n

Kjole på tilbud her

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til børn: Beslutningen