Deep-pan pizza - på grill!

Hjemmelavet økologisk rabarbersaft

IMG_4123

 

Vi har sådan ret mange rabarber i haven. De er store, det er fine og så er der 2 forskellige sorter så vidt jeg kan se. Jeg tog lidt af hver slags, og endte med 750 gram rabarber klar til at blive lavet til saft. Lækkert!

IMG_4112

Sammen med rabarberne kogte jeg en halv citron og 200 gram økologisk rørsukker. Det kogte i 5-10 minutter, og derefter lod jeg det trække i en halv time. Jeg kogte det i halvanden liter vand, og der er blevet en god mængde saft ud af det.

Da det havde trukket siede jeg det i en si med et viskestykke i, fordi jeg ikke ejer en finmasket si. Det fungerede ganske glimrende. Jeg sørgede for at presse al saften ud af rabarber-blandingen.

Derefter lod jeg det køle af inden jeg gik i gang med næste trin.

IMG_4116

Jeg skoldede nogle glas, hældte saften over og lod dem køle af i køleskabet. Jeg forestiller mig, at jeg smider det ene glas i fryseren så vi har noget til senere.

Jeg tror, at Elliot er klar på en omgang rabarbersaft ;-)

IMG_4120

 

Jeg synes den er super lækker i en danskvand. Halv rabarbersaft, halv danskvand og et par isterninger – perfekt i sommervarmen!

rabarber

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deep-pan pizza - på grill!