Livet som Elliot: 9 måneder og fuld fart fremad

Mandag, julegaver og en virkelig pinlig sangtekst…

Ovenpå en weekend fyldt med fødselsdage og julefrokost nåede vi alligevel til mandag igen. Som sædvanligt alt for hurtigt, og med følelsen af, slet ikke at have nået noget. Sådan er det åbenbart bare med weekender, næsten uden undtagelse. Især når man igen er begyndt på job.

Da jeg kørte på job i morges spillede radioen ”Tulips” – I ved, den der med den krølhårede Christopher. Ganske god og catchy sang. Men kunne vi please lige tale lidt om, at han har skrevet en sang om… Ja, altså – noget jeg i hvert fald faktisk har det liiiidt stramt med at synge med på. Jeg kan slet ikke lytte til teksten uden at blive helt forlegen, og samtidigt synes jeg det er VIRKELIGT sjovt at tænke på hvor mange små piger der jo render rundt og skråler sange om tulipaner. Og det er jo ikk tulipaner, vel? Det ved vi jo ligesom godt alle sammen. I hvert fald os over 18 år, som lige har lyttet en smule til teksten ;-)
Yessss. Så det sidder jeg og morer mig over når jeg drøner afsted på motorvejen og jo ikke har meget andet at more mig over.
Udover Alpha Omega på P3 når jeg kører hjem fra job. Har I hørt det? Hold nu op – det er den-onde-lyneme humor på højt plan! Jeg skraldgriner hver gang jeg kører hjem fra job. Så hvis I ikke kender det, så tag lige at lyt med om eftermiddagen – jeg lover jer, at det er sjovt!
Og så er vi også trådt ind i den sidste uge inden UGEN. I ved, ugen der indeholder juleaften. Som betyder god mad, rødvin, gaver og familiehygge på højt plan. Shit, jeg glæder mig. Og denne gang holder jeg for første gang jul med min egen lille familie også. Far, mor og barn sgu. Totalt voksent. Har stadig ikke købt gave til Elliot. Det er lidt skidt. Han skal have en juniordyne. Stakkels barn. Men han får også sengetøj, og det er altså snart ved at være på tide med en større dyne. Så vi tænker, at han nok får noget sjovt af andre – og ellers forstår han det jo alligevel ikke ;-)
Vi giver ikke hinanden julegaver i år, Mads og jeg. Men jeg tænker, at vi bestiller en plakat fra framkallaapp med billeder af Elliots første tid. Sådan et 50×70 cm skrummel som kan pryde vores fordelingsgang. Så må det være julegaven fra os til os i år.

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som Elliot: 9 måneder og fuld fart fremad