Mad til Elliot - 6 måneder

Nedtælling til flytterod!

Om under 2 uger går det løs. Projekt fra lejlighed til hus skal stå sin prøve, og vi skal have rykket gemakkerne til Vejle området, nærmere betegnet naturskønne Brejning. Fra 52 kvm til 127 kvm. Fra kælderrum på 1,5 kvm til 20 kvm garage, et hobbyrum, have OG redskabsskur (oh yes, med plads til græsslåmaskine og det hele ;-) )

Jeg skal have pakket lejligheden sammen inden så længe. Jeg tænker at ordne det imens Mads er på arbejde, i det omfang den lille chef herhjemme vil tillade det. Det bliver noget med at pakke servicen vi ikke bruger, ildfaste fade som vi kan undvære, tøj vi ikke bruge til daglig osv. Alle de ting kan jeg begynde at få pakket ned, således vi ikke skal pakke og flytte alt på én gang.

Og så er jeg på sofajagt. Lysgrå chaiselong, som skal være ret stor og gerne i uld eller noget andet lækkert materiale. Jeg ved ikke om jeg når at finde sofaen som vi skal have inden vi flytter, men det kunne dælme være fedt at have en sofa forholdsvist hurtigt efter vi flytter ind. En stue er ligesom ikke mega hyggelig uden en sofa. Jeg gider ikke betale 20.000 for en sofa som bliver gylpet i, hoppet i og snottet på. Der sparker min nærighed altså ind! Jeg fandt en sofa fra sofakompagniet. Den opfyldte alle krav. Bortset fra en leveringstid på 12 uger eller mere. Ikke lige hvad jeg havde forestillet mig, må jeg indrømme. Så jagten er gået ind igen.

Vi når nok det hele. Eller også gør vi ikke. Og så tager vi den derfra ;-)

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad til Elliot - 6 måneder