Vi er hermed husejere!

Shoppingliste til vinteren

Vi er nået September måned, og efteråret begynder at ånde mig i nakken. Elliots klædeskab er ikke kuldeoptimeret (ikke så mærkeligt, eftersom vi lige har været igennem “sommeren”), så jeg er så småt gået i gang med at købe tøj til vintermånederne. Jeg er vild med uld, og jeg er glad for neutrale farver når jeg køber uld. Det er for dyrt til kun at blive brugt til ét barn, så derfor køber jeg sjældent uld i andet end hvid, sort, grå, brun eller navy (blå kan altså godt bruges til piger!)

Jeg er fan af FUB. Jeg synes kvaliteten er så lækker, og så har de det blødeste tynde uld tøj. Det kradser på ingen måde, og jeg har virkelig lyst til selv at hoppe i et par af deres uld bukser! Derudover har jeg egentligt ikke de vilde præferencer. Jeg har både haft noget Joha, Hust & Claire og Føtex’ 808 da Elliot var helt lille tilbage i Marts/April.

Der er andre ting jeg også gerne vil have fat i. Bl.a. en fjällräven rygsæk, et par nike sneakers (til når han skal lære at gå – ikke til sneeen ;-) ), og nogle basis bodyer fra marmar. Listen er lang, men jeg køber trods alt heller ikke det hele på én gang.

Inden vinteren kommer ville jeg gerne eje alle nedenstående ting. Jeg kan afsløre at jeg allerede har købt noget af det ;-) I aften skal jeg til økologisk shopping-event udenfor Århus, og jeg glæder mig til at se, om jeg finder noget lækkert!

Collage_Fotor

 

Tingene på billedet kan købes hos

naturbarn.dk (FUB bukser, smækbukser, sweater, Huttelihut djævlehue)
Pixizoo.dk (fjällräven)
Growingfeet.dk (nike)
Chickids.dk (marmar body, minirodini onepiece, Hugo Loves Tiki body, Whistle & Flute sweat med regnsky)

 

Psst! Hvis du bor i nærheden af Århus, kan jeg anbefale lagersalget ved siden af babysam på Silkeborgvej. Der er masser af FUB til gode priser – også fra den nye kollektion!

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er hermed husejere!