Dengang jeg var gravid...

For fattig til at købe billigt…

Nu er det egentligt ikke fordi jeg vil sidde og kategorisere vores husstand som fattig. Vi lever ganske fint, og har det vi skal bruge. Men alligevel plejer jeg at sige, at jeg er for fattig til at købe billigt hvis der engang imellem bliver kommenteret på Elliots garderobe. Jeg har efter 5 måneder i baby-verdenen fundet ud af, at det for mig ikke kan betale sig at købe billigt tøj til ham. Det kan betale sig at købe på udsalg – og dét gør jeg meget i. Min erfaring er simpelthen, at de billige mærker går ud af form, krymper og fnulrer efter få vaske. Og så er det altså bare ikke særlig pænt længere. Og så kan det for det første ikke sælges videre, og jeg ved, at jeg ikke gider gemme det til næste barn. Vi har nogle basis bodyer fra de billigere mærker, og de er helt fine – og jeg bruger dem med glæde. Men pris og kvalitet hænger altså bare sammen. Det er i hvert fald min helt absolutte erfaring so far. Han leger ikke udenfor, han kravler ikke endnu, og noget af tøjet ser stadig stort set nyt ud – selvom han har brugt det maaange gange. Og så er pengene altså godt givet ud, synes jeg!

Og fik jeg nævnt, at jeg udsalgs og tilbudsshopper stort set uden undtagelse? For det gør jeg. Faktisk er det sjældent, at jeg køber børnetøj til fuld pris. For så ville jeg da stort set have tømt vores konto på ingen tid. Faktisk har jeg købt noget af hans tøj på helt op til 80%. Det er fanden-fløjte-mig billigt! Og så var det endda uld, som jeg har en vis svaghed for. Jeg har tidligere skrevet om mine yndlings webshops her. De har alle gode udsalgskategorier, og har nogle af mine yndlings mærker. Jeg er især vild med FUB, Joha, Hust & Claire, Småfolk, Smallstuff, Hilfiger og Lucky no. 7. Mærker jeg endnu ikke har erfaring med, men absolut skal have anskaffet mig er Hugo loves Tiki, Marmar og Engel. (og Ver de Terre, men det bliver nok først i 2016 når Elliot er lidt større.) Og mit allerbedste yndlingsmærke? Hjemmestrik! Verdens hyggeligste tøj, og jeg elsker at han får hjemmestrikket tøj af både mormor, farmor og oldemor.

Jeg sælger af og til ud af Elliots garderobe på Reshopper for at få plads og råd til lidt nyt tøj til herren. Det er drønsmart, og en af grundene til at det for os kan svare sig at købe lidt dyrere og bedre tøj. :-)

godmorgen

Om Elliot var frisk kl. 6.00 i morges? Tjo….

 

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang jeg var gravid...