3. Graviditet: Uge 16

Nybyggeriet efter stormen

I søndags var hele Danmark ramt af storm, og Vejle var ingen undtagelse. Det ruskede i træerne, og regnen stod ned hele dagen. Og om aftenen kom stormen for alvor, og væltede træer, fik trampolinerne til at flyve… og væltede væggene i vores hus. Væggene, som lige var kommet op at stå :-(

Der var ikke meget tilbage af huset udover gavlene. Resten af væggene var væltet af stormen, og knust. Der var ikke noget at stille op, udover at få vores byggesagkyndige til at komme forbi til et eftersyn af varmerør og installationer. Og så var det op på hesten igen for Hybels håndværkere. Mandag eftermiddag var der intet at spore – alt var ryddet sirligt op, og huset var klar til vægge. Igen.

I går fik de sat både udvendige vægge op igen, og de startede også op på de indvendige vægge. Drengenes værelser stod klar med vægge i går eftermiddags, og i dag er resten af de indvendige vægge blevet rejst. Så på trods af stormen, er vi nu godt med igen, og der er ikke tabt tid i processen.

Næste step i byggeriet bliver at få lukket huset af med både vinduer, døre og undertag. Og så er der rejsegilde med grill pølser og kolde øl ;-)

On another note, så gik det op for os forleden, at vi ikke havde valgt fugefarve til vores klinker til bryggers og bad. Vi havde jo valgt en klinke i en cortenstål-agtig farve, og jeg var virkelig i tvivl om farven på fugen. Vi endte med at vælge en brun fuge, hvilket jeg er meget spændt på at se i virkeligheden! Hvis vi ikke bryder os om det, så må vi bare lade som om ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. Graviditet: Uge 16