Nybyggeriet: Hvordan står det til?

Nybyggeri: Vi har fundet byggefirma!

3 måneder og en grundig gennemgang af markedets udbydere skulle der til før vi var klar til at sætte underskriften på en byggekontrakt. Vi har kigget på materialer, indhold i “standard”-modellerne, lyttet til råd fra andre, læst i facebook-grupper (gisp), kigget på udstillingshuse og indhentet tilbud. Lad os sige det sådan: Jeg føler ikke ligefrem, at vi er gået glip af noget i tilbudsfasen. Vi har undersøgt markedet og været temmelig kritiske.

For én ting er, at man jo gerne vil have den bedste kvalitet for de penge man afleverer for ét styks færdigbygget hus. Noget andet er, at man også gerne vil have et firma, der kommer tilbage og fixer det. I ved, hvis det der hus nu alligevel ikke lige var heeelt færdigt. Vi har ikke ledt efter et firma der påstår, at de er perfekte eller ufejlbarlige i byggeri. For det ér altså et helt hus der er tale om! Men vi har ledt efter et firma, som opfører sig ordentligt når der opstår ting der skal rettes. Og der plejer nybygger-grupperne på Facebook at være temmelig ærlige (og hårde, let’s face it ;-) ). Og det har vi faktisk lyttet lidt til – altså ikke kun facebook-grupper, men sådan generelt ift folks meninger.

Det sidste, og mest afgørende, har været mavefornemmelsen. Hvor har vi følt, at der har været styr på tingene, en gennemsigtighed, og en god behandling henne?

Alt det er mundet ud i en underskrift med et byggefirma, som vi synes kunne sætte flueben ved alle de punkter:

(trommehvirvel)

Vores kommende drømmehus skal bygges af Hybel.

Vi glæder os helt vildt meget til at komme i gang, og så snart vi har fået solgt vores hus skal byggeriet skydes i gang (i en helvedes fart, haha!)

That’s it – 3 måneders arbejde er hermed veloverstået, og vi har det så godt i maven med vores beslutning!

I øvrigt har vi haft både advokat og byggesagkyndig (som skal følge hele vores projekt) med indover ifbm kontrakten. Det er nu ikke fordi der rent faktisk har været noget særligt at komme efter i kontrakten – men det vil jeg til enhver tid anbefale. Vi ved i hvert fald, at det giver os ro i maven og søvn om natten ;-)

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybyggeriet: Hvordan står det til?