Mere kvalitetstid, med kvalitetsvarer lige til døren

Status på bryllupsplanlægningen

Alle invitationerne er sendt ud, og nu er det altså pludselig ret virkeligt. Folk er officielt inviteret til fest, udelukkende fordi vi skal giftes. Jeg tror ikke helt det sådan for alvor går op for mig før jeg går op ad kirkegulvet med min far. Men jeg er rent faktisk en gift kvinde inden året er omme. Faktisk er der under 5 måneder til. Det er helt tosset fedt at tænke på!

Jeg glæder mig!

Vi har været til møde omkring maden, jeg har købt tilbehør til kjolen, kjolen er klar til at blive sendt til skrædderen, og jeg har planer om at booke tid hos skrædderen i august. Det skal helst gøres 6-8 ugers før brylluppet, og jeg har i sinde at have kjolen hentet hjem 14 dage før brylluppet – så har jeg ro i sjælen ;-) Kjolen skal hænge hos mine svigerforældre indtil den store dag – så kan min søde svigermor gå og kigge lidt på den og snakke lidt med den ;-) Panayotis havde fået kjolen hjem før tid, og det er altså rart at jeg allerede har haft min helt egen kjole på og ved, at den ser skøn ud!

Til borddækningen kommer vi til at bruge service fra tablesetting.dk, og det tror jeg bliver mægtig fint! De har det smukkeste service, og pigerne derinde er super søde til at svare på spørgsmål. Inde på deres hjemmeside (www.tablesetting.dk) og Instagram (@tablesettingdk) kan man både se eksempler på borddækninger og se hvad de har i sortiment :-)

Vi får hjælp til bl.a. oppyntning af Nanna fra Lyngbo Event, og jeg glæder mig helt vildt til at se lokalerne når vi har pyntet op og gjort klar. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det bliver præcis som vi vil have det – og en smule bedre, fordi Nanna bare har et skide godt øje for sådan noget!

Fotografen er også booket, og det bliver Fårehyrden der skal tage billeder fra før vielsen og indtil brudevalsen er danset.

Generelt går det godt med planlægningen. Vi har ikke mange ting, som vi bare har været stålsatte på, og det har gjort planlægningen ret ukompliceret – der er SÅ mange muligheder derude, og hvis man har et lidt åbent sind, så er det altså en hel del nemmere, tror jeg :-) Der er en løsning på alt, uden tvivl.

img_2241

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

  • Anne

    Sikke en masse inspiration man kan få fra jeres smukke bryllup! Det er virkelig nogle gode indlæg, du har lavet. Må jeg spørge i hvilke lokaler, I valgte at holde bryllup? Jeg synes, at det er ret svært at finde det ‘rigtige’ sted, når man ikke er til slots-eller hotelbryllup.
    Mvh Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Incredibaby

      Hej Anne,

      Tusind tak – det er jeg virkelig glad for at høre, at du synes!
      Vi holdte brylluppet i det lokale forsamlingshus. Jeg synes helt klart man skal kigge sig omkring, for rigtig mange forsamlingshuse er i dag renoverede og super fine. Og i vores tilfælde var lokalerne meget store, og gav os mulighed for at afholde reception og fest i samme bygning – men ikke i samme lokale :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere kvalitetstid, med kvalitetsvarer lige til døren