Gâteau Marcel: Verdens bedste chokoladekage!

Gravid i 15. uge

Jeg ved, at mange af jer der læser med også selv er gravide i øjeblikket. Og resten har nok enten været det, eller drømmer om at blive det. Det er jo ret mommy-relateret herinde, så det er meget naturligt, at hoveddelen af læserne har en interesse for sådan noget mor-halløj – ligesom jeg jo selv har :-)

Derfor opdaterer jeg løbende bloggen med min graviditet, og fortæller lidt om hvordan det går. Så kan man jo klikke ind og læse med, hvis man gerne vil vide noget om det :-)

I skrivende stund er jeg i min 15. uge. Vi kender kønnet, som jeg fortalte om her, og nakkefoldsscanningen er også veloverstået. Så på den måde kan man jo sige, at alt går super godt. Og det gør det også! Vi glæder os helt vildt til en lillebror, og snakker allerede om navne ;-)

Jeg har det sådan set også fint i kroppen, sådan et stykke hen ad vejen. Desværre døjer jeg allerede med plukkeveer om aftenen, hvilket jeg ærligt talt er både bekymret og frustreret over. Det er jo desværre ikke ukendt for mig, da jeg døjede enormt meget med det under sidste graviditet. Jeg forsøger at tage den med ro så meget som muligt, men jeg har jo altså både fuldtidsjob og Elliot at tage mig af. Vi må se hvordan det går og jeg ved godt, at jeg skal gå til min læge hvis det fortsætter.

Faktisk døjer jeg også med mit bækken i tiden, hvilket jeg ikke gjorde sidste gang. Så det er et nyt – og ret ærgeligt – bekendtskab for mig. Jeg har så ondt i lænden, hofterne og ned i lysken. Sådan lidt som et rigtig dumt bælte af ømhed, som jeg meget gerne vil af med. Det bunder nok også i, at min fysiske form ikke er det samme som sidst, hvor jeg trænede 4 gange i ugen inden jeg blev gravid. Det er der bare ikke meget at gøre ved nu, så forhåbentligt er det bare en periode, og ikke indtil terminen(!!!)

Nu skal det ikke lyde som en klagesang, for jeg er glad og tilfreds. Vi har været så heldige med alt, og de gener der nu måtte være i en graviditet er jo et øjebliksbillede og ikke for evigt. Jeg holder i hvert fald humøret højt, for vi har det sgu godt. Snart forældre til 2 lækre drenge. Så kan man vist ikke tillade sig at klage for alvor? ;-)

13689835_10153635776186466_546373071_n

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gâteau Marcel: Verdens bedste chokoladekage!