Tidlig scanning - hvorfor?

Graviditetskjoler på udsalg (under 200 kr.)

asos4

Det er jo efterhånden nogle måneder siden jeg fandt ud af, at jeg skal til at være rund på maven (og formentligt også andre steder) igen. Og selvom jeg naturligvis har tøj fra min første graviditet, så synes jeg også det var på sin plads med lidt nyt. Derfor har jeg fundet lidt sager frem fra Asos, som jeg synes fortjente en deling. Det er nemlig altsammen på tilbud, og så synes jeg det sidder enormt pænt! 2 ud af de 4 sager nedenfor bor allerede i mit skab, og en 3. er på vej. Den hvide kjole overvejer jeg også kraftigt at klikke hjem, for jeg synes den er så fin med ærmerne og det lidt løsere snit.

Normalt går jeg udelukkende i tætsiddende tøj når jeg er gravid. Jeg føler mig som ham den tykke fra Asterix og Obelix (det er vist Obelix der er den tykke, er det ikke?), når jeg har løse kjoler på. Jeg synes selv jeg ligner en tønde når kjolen ikke sidder til over og under maven. Derfor bliver det for det meste tætsiddende kjoler med stræk – det er også det mest behagelige! Jeg er spændt på kimono kjolen, som er på vej hjem til mig as we speak. Jeg håber jeg får den brugt – ellers må jeg returnere den ;-)

Asos maternity

 

Kimono kjole 120 kr. / Sømløs kjole 160 kr. / Twist kjole 130 kr. / Hvid kjole med blondeærmer 180 kr.

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Stine

    Tusinde tak for det indlæg. Pænt graviditetstøj er virkelig lidt af en jungle. Hvis du desuden falder over en fin graviditetskjole til bryllup, så ville der virkelig også blive sat pris på det. Bestilte en kjole ved Asos. Desværre lignede jeg en sort sæk i den.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tidlig scanning - hvorfor?