Noget om et job og nye udfordringer...

11 ting, du kan gøre for at forkæle din mand

Der er, indrømmet, mest fokus på det der med at være mor herinde. Det er det jeg kan relatere til, og det jeg kan fortælle om. Men der er jo også en far i ligningen herhjemme – og ham er i også stødt på før.

Det er ikke fordi der skal gå 1950’erne i den eller noget. Men midt i alle indlæggene, der handler om hvad man kan gøre for moren og for den gravide, hvad kan vi så egentligt gøre for ham der faren, manden, herren i huset? Kunne vi mon komme til at glemme ham engang imellem? Det kan jeg i hvert fald. Derudover er det jo faktisk også november, og det betyder, at der skal være fokus på mænds sundhed. Derfor synes jeg også det er meget passende med en lille liste over ting du kan gøre, for at gøre din mand glad :-)
Så jeg har skrevet denne liste over ting, vi skal huske at gøre for vores mænd.

  • Køb et gavekort til en klipning og barbering (en ægte gammeldags barbering i en barbershop).
  • Fortæl ham, at han er god med jeres barn/børn. Ikke sagt i en tone, som fortæller, at du er overrasket. Men i en tone som fortæller, at du altså lægger mærke til det og sætter pris på det.
  • Sæt en fredag aften af til bare jer to. Steg nogle store bøffer, nogle lækre rustikke mandefritter, en kold øl eller en flaske god rødvin. Og køb noget han kan lide ( i stedet for blomster). Hvor tit kommer du med gaver til din mand?
  • Køb en ordentlig spand bland-selv slik (det elsker mænd altså bare! Eller er det bare min?), find en god film som du ved han vil kunne lide, og stå for putningen den aften. Så skal der hygges! Hvis det skal ske ofte, så skift lige slikskålen ud med noget sundt ;-)
  • Fortæl ham, at du er glad for alle de ting han ordner i haven og i huset.
  • Vask og rengør bilen en dag, uden han ved det. (Bemærk! Nogle mænd HADER at man piller ved bilen og “rutinerne”. Så skal du måske holde dig fra dette punkt)
  • Knap en kold øl op (eller hvad han ellers drikker), og server den (helt uden at han har bedt om det) en dag hvor han ser fodbold. Måske falder der blomster af i den anden ende? ;-)
  • I stedet for en liste over ting der skal ordnes i huset (det gælder både skrevne lister OG de mentale lister), så lav en plan over hvordan I kan ordne det sammen.
  • Giv ham en aften helt for sig selv til at hygge med kammeraterne, eller hvad han eller har lyst til.
  • Vis ham kærlighed og omsorg, selv når der går hverdag og børn i den.
  • Overrask ham med en oplevelse I to skal have sammen. En oplevelse I ikke har prøvet før – eksempelvis et gavekort til faldskærmsudspring, helikopterflyvetur eller noget mere budgetvenligt som en tur i militærskov eller lignende. Det vigtige er, at det er noget I husker og noget større end en tur på café :-)

 

83f

… det er vel movember ;-)

Husk! I kan støtte movember og læse noget om emnet på movember.com.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om et job og nye udfordringer...