Et lille tip: Halsfolder, arp og røde numser.

I overskud af underskud

Følelsen tror jeg mange kender. Jeg er i hvert fald ret overbevist om, at de fleste forældre på et tidspunkt har haft følelsen. Når man eksempelvis en hel dag har haft en baby der har pylret og skreget. Man har travet frem og tilbage og afprøvet alt efter alle kunstens regler. Og der sker intet. Nada. Njet. Det eneste man får retur er mere skrigen lige ind i masken. Sådan en dag havde jeg i går. Og jeg tænkte ærligt talt, at jeg seriøst snart ikke kunne holde det ud længere. Elliot var tydeligvis utilpas af pommern til, og jeg kunne ikke gøre noget. Det viste sig dog, at der var en årsag: Tænder. Fucking lorte tænder, undskyld mit sprog. Ja, det er herre fedt at være mor, men det er fandme også hårdt, ikke?
For pokker en hård dag at komme igennem i går. Søvn om natten var afbrudt, og om dagen sov han kun 20 minutter af gangen. Det gør han så desværre også i dag. Og han er stadig pylret. Helt vanvittig pylret. Må vist hellere få lavet mig en spand kaffe for at komme igennem resten af dagen med en eller anden form for energi..

Så jeg er altså pt i et ret stort overskud af underskud. Og jeg vil bare gerne barrikadere mig sammen med Mads og Elliot indtil han er ovre det her show. Jeg savner mit glade barn, og jeg glæder mig sådan til han engang titter frem igen. Han smiler og griner heldigvis indimellem hans pylren og skrigen. Det er ligesom bare ikke helt det samme som at have en glad baby der kun skriger når han er sulten eller træt.

Oh yes, så vågnede terroristen. Nærmest på slaget 20 minutter efter sovetid. Og i morgen skal han vaccineres.

Fuck.

3 kommentarer

  • Moster Tot

    Mosters lille ElliBob – kom en tur hjem til moster og bliv forkælet. Så sender vi din mor i kassen, så hun får sovet ud og kommer i overskud af overskud. Og så hun får en masse energi til at se lyst på alt det hårde igen. Hun ville stå på hænder og fødder og hente månen ned til dig med sin lillefinger, hvis det betød, at du ville være lykkelig til dine dages ende kære ElliBob! Men hun kan ikke trylle. Hun kan “kun” være den mest altopofrende og fantastiske og engagerede mammi du nogensinde kan ønske dig! Du er dælendytme et heldigt asen
    Vær god ved din mammi – din moster elsker hende rigtig højt❤️
    Jeg glæder mig til at se jer alle 3 snart igen – og kysse ret heftigt på dine små n/b-uttede kinder
    Kys fra Moster Tot❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Jeg vil gerne anbefale aftamed, som du kan få på apoteket. Jeg brugte det til min ældste da han fik tænder. Det er bare salve til at smøre på gummerne, og det havde ret god effekt hos os! Jeg vil klart bruge det igen når lillebroren begynder at få tænder :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sanne Agersnap

      Hej Lotte. Tak for dit råd – det vil jeg helt klart lige undersøge! Jeg ved snart ikke hvad jeg skal stille op for at hjælpe ham. Det er ikke rart når de små er så utilpasse :-(

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille tip: Halsfolder, arp og røde numser.