Om at slippe perfektionismen

Reddet på målstregen

I går var det lørdag, og faktisk havde Mads og jeg alene-tid helt fra klokken 19-nul-dut. Det er jo ikke mere end et par dage siden, at jeg brokkede mig over putningen herhjemme. Det var, uden at overdrive, gået lidt i hårdknude. I lang tid har vi faktisk haft et værre hyr hver aften, når Elliot skulle puttes. Det tog lang tid, og det varede ikke mere end max en time før han igen var vågen. Og af og til måtte vi kapitulere og tage ham op igen. Faktisk var jeg ved at være ret træt af det, for vi havde bare ingen alene-tid eller tid til at koble fra om aftenen.

MEN – sørme om ikke de sidste 3(!!!)  aftener er gået smooth! Uden deciderede opvågninger, og blot med en flaske engang inden vi selv gik i seng.

Det er SÅ befriende, at man endelig kan se frem til en hyggelig putning uden frustrationer, og en aften hvor vi også får tid til at være os selv efter en lang dag med leg og underholdning af en næsten 8-måneders dreng. Det er en krævende lille størrelse, skulle jeg hilse at sige.

Så i går stod den på klatkager, rødvin (god kombi, ikke?) og terninger efter Elliot lå og sov sødt i sin seng. Som overskriften nok vidner om, så er vi virkelig blevet reddet på målstregen, for jeg kunne snart ikke overskue det andet show hver aften længere!

Til gengæld sover han ikke nær så rutinefast om dagen, men det kommer nok også snart – for han sover faktisk ganske fornuftigt for tiden. De sidste dage har han været vågen mellem 05.00 og 06.00. Det er tidligt – men hvis han begynder at vågne samme tid hver dage, så bliver det også nemmere at få lidt rutine ind i hans søvn i dagstimerne :-)

FullSizeRender-6

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at slippe perfektionismen