Instagrammere der er værd at følge

På sommerferie

sommerhus5

Så er vi hjemvendt efter en uge væk hjemmefra. Vi har været hos mine forældre i vestjylland, i sommerhus i Rønbjerg og til sidst i sommerhus i Mørkholt. Det er blevet til nogle dage hvert sted, og har betydet at vi har set en masse til både min og Mads’ familie.

For Elliot har ugen budt på en masse fremmede steder, og rigtig mange mennesker på én gang. Faktisk har vi ikke været alene siden sidste fredag. Vi har nydt det – gud hvor har vi nydt det! Jeg var nok en anelse nervøs for, om det ville være lidt for meget for Elliot. Ikke så meget fordi vi skulle være væk i en uge for første gang. Men mere fordi det var 3 forskellige steder, en del transport og generelt bare mange ting han ikke er vant til.

Det er gået SÅ godt! Elliot har simpelthen været et pragteksemplar uden lige. Ingen brok, ingen store skrigeture, og han har været i så godt humør hele ugen.

Nu sidder vi så herhjemme i lejligheden efter hvad der føles som meget længere tid end 1 uge. Det er mærkeligt hvor lange dagene føles når man hele tiden laver noget. På en god måde selvfølgeligt – det er fedt at opleve andet end hverdagen. Jeg tror dog det er heldigt, at vi kommer tilbage til hverdagen. Ugen har stået på kold rosévin og kaffe i lange baner, og knapt så meget vand og gulerødder ;-)

Jeg er så glad for, at det er gået så godt. Det har givet os mod på at gøre det igen, og det var rart at være på vores første ferie som en lille familie. Vejret har dog ikke været som vi bestilte, og jeg vil gerne opsige mit abonnement på gråvejr asap. Nogle der kender adressen til sådan en opsigelse?

sommerhus1 sommerhus2 sommerhus3 sommerhus4

 

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagrammere der er værd at følge