11 underlige ting, folk gør på de sociale medier

  • Bruger 20 hashtags på hvert instagrambillede. Gerne på både dansk, engelsk, svensk, tysk og swahili. Jeg kalder dem "hashtag-aholics", og jeg tror måske de skal have hjælp for at bryde den onde cirkel.
  • Tillader sig, at tage billeder af fremmede folk der sover eller på anden måde måske ser knaaaapt så skarpe ud. Derefter sender de billedet til Andershemmingsen, så det kan blive til et meme og gå viralt. Dårlig stil, seriøst. Håber aldrig mig, min barselsknold og iPhone bliver lavet til et "Instamoms be like..."-meme....
  • Tager undertøjs-billede af sig selv i fitnesscentrets spejl, og poster det. Tilsætter meget gerne et alvorligt og selvhøjtideligt ansigtsudtryk. Jeg kan godt se, at det jo er for at vise deres krop. Men ærligt ikke? Jeg sidder altså og fniser lidt hver gang. Jeg synes det er lidt for fjollet når man tænker på, at de helt sikkert har stået og ventet til ingen kiggede ;-)
  • Vender billeder på hovedet. Jeg fanger ikke helt, hvorfor det skulle højne æstetikken.. Just don't get it.
  • Laver "shoutout for shoutout" med en anden profil. Under ingen omstændigheder giver det mig lyst til at følge hverken den ene eller anden profil. Det er simpelthen bare for cheasy - sorry to say. Rygklapperi, og falsk ros synes jeg. Kom med en anbefaling uden du får noget igen - så kan jeg bruge det.
  • Tager en selfie med teksten "nu lægger jeg jo ellers aldrig selfies op...". Det er helt ok at tage selfies - vi gør det allesammen. Du behøver ikke undskylde. Vi lever i år totusindeogselfie.
  • Laver en facebookstatus med teksten "FUCK", eller "Åh nej" eller lignende. Og så sidder de ellers og venter på, at den første spørger ind til, hvad der dog er sket. Det er i hvert fald hvad jeg forestiller mig, for ellers har jeg ingen anelse om, hvorfor man lægger sådan en status op.
  • Brokker sig over, hvor hårdt det faktisk er at have så mange instagramfølgere. Det kan da sagtens være, at det er det. Men skulle vi nu ikke liiiige blive enige om, at man selv kan slette både profil og mængden af følgere? Det er vist et firstclass firstworld problem. Come on.
  • Kommenterer, kritiserer, og irriterer på utallige billeder på instagram. Særligt de større profilers posteringer. Kan ikke lade være, og skriver oftest en gang lort, som ejeren af profilen sgu ikke har fortjent. Det må være disse typer der er skyld i, at de store profiler (som nævnt ovenfor) kan synes det er hårdt. Men så slet dem. Færdig arbejde.
  • Lægger selfies op, med en tilhørende klichéagtig og plat tekst alá "Giv dem noget at tale om" eller "Don't let small minds convince you that your dreams are too big". Det er simpelthen aaaalt for selvhøjtideligt. Indsæt en sjov tekst i stedet, and I looooove you!
  • Diskuterer politik på sin private facebook - "nationen!-style". Hvis det er emner som man holder sig fra ved andre store forsamlinger, så kommer der heller ikke noget godt ud af det på facebook. Det er ok, at du gerne vil dele din politiske overbevisning, men gør det uden at lægge op til en fuldfed diskussion. (Og hvis du generelt diskuterer politik ved store familiefester og lignende, så skal du stoppe. Som i nu...)
the fuck

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her