De bedste og nemmeste cookies!

Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg er glad for søde sager. Det vil de der kender mig privat nok gerne skrive under på. Sådan har det altid været, og jeg er på røven hvis jeg en dag får et lavere stofskifte! I øjeblikket er jeg ret hooked på chocolate chip cookies. Det er bare altid et hit, synes jeg. Især fordi de faktisk er lynhurtige at bikse sammen. Og så kan dejen gemmes i køleskabet, så man lige kan smide et par stykker på en bageplade så de altid er friskbagte! Jeg laver altid en portion på omkring 12 stk. Til 12 styk bruger jeg: 140 gram brun farin 120 gram sukker 1 æg 140 gram blødt smør 1/2 tsk salt 1/2 tsk natron 1 tsk bagepulver 1 tsk vanillepulver eller vanillesukker 240 gram mel 200 gram chokolade Rør brun farin og sukker sammen, og slå ægget ned i skålen. Pisk det sammen indtil det er en jævn blanding og tilføj smørret. Bland alle de tørre ingredienser (udover chokoladen) og hæld det ned til sukker/æggeblandingen - lidt af gangen så det kan nå at blive optaget. Det kan være en fordel at skifte fra piskeris til en dejkrog hvis du bruger røremaskine. Når dejen er helt jævn hakker du din chokolde groft, og hælder chokoladen i dejen. Giv det en tur med håndmixer eller røremaskine igen. Sættes i køleskabet i min. 2 timer, og gerne et helt døgn eller 48 timer! Sættes på en bageplade i små kugler, der trykkes lidt flade. Jeg bruger ca. 50-70 gram per cookie, og sætter 6 på en plade. Bages i 15 minutter ved 200 grader - så er de nemlig lidt bløde indeni ;-) 14191801_10153736415726466_594791881_o